Terraco - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Terraco
Ctra. Cardedeu, km 4 (Apartado Correos 149 - 08400 Granollers)
08520 Les Franqueses del Vallès (Barcelona) Espanya
☎:  +34‑938492988  
🖷:  +34‑938492988
w:  www.terraco.es
Fabricant d'implementos i accessoris per minicargadoras (SSL).

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
Terraco

Agrícola Vallesana, S. a., Dissenyadora i Fabricadora dels productes “TERRACO”, dedica la seva principal activitat a la realització d'implementos per al sector d'Obres Públiques i especialment per minicargadoras.
Des de la seva fundació en 1950, sofreix una transformació passant del seu mercat inicial, eminentment agrícola, d'on prové el seu nom, a l'actual sector objectiu que és el de la construcció i Obres Públiques.
Amb un bagatge que poques companyies poden aportar, com és l'experiència de tants anys en el sector, Terraco ha sabut gestionar l'evolució dels seus productes d'acord a les necessitats del mercat i dels seus clients, i ha sabut crear un know-how propi que constitueix la seva principal fortalesa.
La introducció de nous productes de fabricació pròpia ha obligat a desenvolupar nous processos i a incorporar noves tecnologies i maquinària d'última generació.
Aquests dos fets rellevants, disseny i fabricació propis, han constituït la base de les estratègies desenvolupades per la marca en les últimes dècades, que l'ha conduït a situar-se líder del mercat molt per davant dels seus competidors.
Recolzant-se en la qualitat i fiabilitat dels seus productes, Terraco ha adreçat el seu potencial de creixement, en els últims cinc anys, en la penetració als mercats internacionals. El desenvolupament de la R+D com a única alternativa de viabilitat futura està donant avui dia els seus fruits. El més rellevant és el fort auge de la demanda de productes Terraco per part de les primeres signatures fabricadores de maquinària d'Obres Públiques i Construcció tant a Europa com en O.S. a. La presència dels productes d'aquesta marca al mercat europeu és avui dia una realitat palpable.
La globalització dels mercats està oferint unes excel·lents oportunitats de creixement a aquelles empreses que, com Terraco, compten amb una qualitat dels seus productes inqüestionable. Terraco ha sabut cuidar la seva imatge exterior recolzant-se en la participació en les principals fires especialitzades del sector, tant espanyoles (SMOPYC), com a europees (BAUMA, INTERMAT, etc.) i internacionals (CONEXPO). En totes elles els implementos "Terraco" sempre han estat reconeguts per les seves característiques de novetat, qualitat, prestacions i fiabilitat.
El nostre objectiu és l'excel·lència i la nostra prioritat màxima és la satisfacció del nostre client. Desenvolupem una àmplia gamma de Maquinària Industrial que ha estat dissenyada per complir amb els estàndards més alts. La satisfacció dels nostres clients parla en el nostre nom.
Est és el nostre lema.