Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Case está a la expectativa de la recuperación del mercado español
Case Construction Equipment convoca la premsa espanyola a Intermat 2009

Casi està a l'expectativa de la recuperació del mercat espanyol

Redacció Interempreses30/04/2009

30 abril 2009

El president executiu de Case Construction Equipment Global, Jim McCullough, acompanyat d'Israel Celli, vicepresident de Case Construction Equipment Europa, van aprofitar la fira Intermat d'aquest any per concedir als periodistes espanyols una roda de preguntes, repassant tant la situació econòmica global, com la particular de Case, i dels distribuïdors i clients de la marca.

Els periodistes vam tenir ocasió de parlar amb Jim McCullough, que porta prop de 20 anys a la companyia i des de setembre de 2005 està dirigint la divisió nord-americana, i Israel Celli, que després de passar per grans corporacions com IBM, Clark Equipment i JLG es va incorporar de nou a Case l'octubre de l'any passat.

Per Case Construction, "Espanya ha estat una regió important i estem preocupats per saber quan començarà la recuperació d'aquest mercat, que ha registrat un 85% de descens en vendes". Així mateix, els seus directius apuntaven que des Case estan preguntant als distribuïdors quina és la seva situació financera per ajudar-los i sortir de la posició actual com més aviat millor. Valoren positivament que els últims 5 anys Espanya hagi estat un mercat molt bo per a ells i els agradaria que això continués sent així, i millorar per aconseguir-ho. "No hi ha cap mercat a nivell mundial que hagi caigut com el cas d'Espanya, però tothom pateix el descens de manera dramàtica, encara que siguin percentatges menors".

Pel que fa al creixement dels darrers anys, ha estat enorme en percentatge, però "el que ha crescut els darrers anys s'està baixant ara", afirmaven. En aquest sentit, asseguren que s'estan assolint nivells de venda de 2003-2005. "La diferència de vendes entre 2007 i 2008 és una caiguda del 50% aproximadament". I encara que en Case s'han retallat un 25% els costos operatius, no descarten tenir-lo que augmentar en una nova fase de retallada de personal: "si les vendes estan a nivells de 2003-2005, els costos s'han de revisar a aquests nivells, inclosos els laborals. L'impacte principal estarà en els centres de producció, tot i que s'espera que siguin retallades temporals ".

Case presentar les seves últimes novetats en un estand, on van compartir protagonisme les màquines amb un espectacular exemplar d'àguila...
Case presentar les seves últimes novetats en un estand, on van compartir protagonisme les màquines amb un espectacular exemplar d'àguila.

D'altra banda, des de la direcció de l'empresa assumeixen que "són temps difícils per a tots els sectors, i no es veu encara impacte de les entrades de capital dels diferents governs en les economies". Al Brasil i Xina, segons comentava McCullough, sembla que han aconseguit algun impacte positiu de les seves inversions estatals. De la resta de països, encara no s'han vist resultats en aquesta direcció. Els mercats financers sembla que s'estan estabilitzant, cosa que podria indicar l'inici del final d'aquest període. Per això esperen signes positius en el segon semestre del 2009 i per a l'inici de 2010 tot i que, puntualitzen, "la recuperació trigarà molts anys a arribar a nivells de 2007".

En l'àmbit internacional, des Case tenen l'esperança que "en algun país en vies de creixement augmenti la quantitat de maquinària venuda, països com Angola, Sud-àfrica, etc., On està creixent el nombre de distribuïdors". Però, també apunten que no tenen pensat introduir a Europa maquinària d'asfalts i carreteres, encara que fa anys que es comercialitza als Estats Units. "Tot i així, si els distribuïdors ho demanin portarien aquests productes al mercat europeu".

L'híbrid, el producte de futur

Amb la incorporació de la maquinària híbrida es pretén incorporar una tecnologia que permetrà reduccions importants de combustible. Per acabar el desenvolupament d'aquesta tecnologia, encara fan falta uns 2 o 3 anys de treball. A més, en paraules de l'empresa, "els clients han d'acostumar-se a aquests avenços i veure una rendibilitat en comprar un producte amb tanta tecnologia incorporada". També és veritat que la incorporació de la tecnologia híbrida dependrà en bona part del preu del combustible.

La majoria d'empreses dediquen prop del 3% a R + D. I Case el dedica principalment a les minis i les excavadores. Des de l'empresa avancen a més que "s'estan desenvolupant altres projectes, a part de l'híbrid, per avançar en el màxim possible d'adreces i no quedar enrere en cap línia de producte".

A nivell de producte, tenen pensat de celebrar el 40è Aniversari de la minicarregadora, "encara que potser no serà tan espectacular com en anys anteriors". Cal destacar que d'aquesta màquina han venut prop de 250.000 unitats a tot el món. I com a model commemoratiu s'ha fabricat un equip 410 sèrie 3, presentat a la Intermat, pintada en negre brillant amb gris fosc semimetálico en els braços de la carregadora, la cullera i els braços de suport. Aquest equip es lliurarà amb llantes cromades, rodets en negre brillant i silenciador d'escapament cromat.

"En termes de mida, rendiment, productivitat, facilitat de manteniment, control i comoditat de l'operari, hidràulica i capacitat d'elevació, Case ha tractat de superar sempre amb la seva línia de minicarregadores. Des de la Universitat Loader 1530 original a l'última Case 400 sèrie 3, és possible seguir l'evolució de les característiques que han convertit les minicarregadores Case en equips sense competència ", comenta Jim Hughes, director de màrqueting de la marca Case.

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis