Siemens Digital Industry Software - Software per disseny i simulació (CAD)

JT2Go

Versió actualitzada del programari de visualització de 3D: permet un treball més eficaç amb models digitals creats en el format JT

Fotografia de Versió actualitzada del programari de visualització de 3D
Siemens PLM Programari, divisió de Siemens Industry Automation Division, i proveïdor global de programari i serveis per a la gestió del cicle de vida del producte (PLM), ha llançat l'última versió de la seva solució de visualització de 3D gratuïta, JT2Go. La potent funcionalitat inclosa en JT2Go permet als usuaris un treball més eficaç amb models digitals creats en el format JT, el format de dades 3D lleuger més utilitzat de la indústria per a la visualització del producte, col·laboració i interoperabilitat CAD. Aquest anunci, juntament amb l'ús cada vegada més generalitzat de JT, es traduirà en una major col·laboració i estalvi de costos per als fabricants i proveïdors de tot el món.

La versió de JT2Go conté diverses característiques addicionals que anteriorment només estaven disponibles a través d'una llicència comprada del component de visualització del programari de gestió del cicle de vida digital Teamcenter de Siemens PLM Programari. Aquestes característiques proporcionen una varietat d'importants beneficis per a l'usuari final: la visualització d'informació relacionada amb la gestió de productes (PMI) directament fos del model digital, com les dimensions, toleràncies i altres dades de fabricació, millora la comunicació del taller i augmenta la garantia de qualitat.

Les sofisticades eines de mesurament fan que la informació dimensional precisa estigui fàcilment disponible per a l'usuari final. La capacitat dels models JT de secció transversal proporciona als usuaris un millor enteniment dels detalls de disseny.