Siemens Digital Industry Software - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Siemens Digital Industry Software
Lluis Muntadas, 5 5ª planta
08940 Cornellà de Llobregat (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑935102200  
🖷:  +34‑935102285
w:  www.plm.automation.siemens.com
Producció de programari industrial, especialitzat en PLM

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Siemens Digital Industry Software

www.plm.automation.siemens.com

Siemens PLM Programari, unitat de negoci de Siemens Industry Automation Division, és proveïdor capdavanter global de programari i serveis per a la gestió del cicle de vida del producte (PLM) i compta amb 5,5 milions de llicències i 51.000 clients a nivell mundial. Amb seu central en Plànol, Texas, les solucions corporatives d'estàndards oberts de Siemens PLM permeten crear un món on les organitzacions i els seus socis col·laboren mitjançant xarxes universals d'innovació per distribuir productes i serveis universals.

Però primer, què és PLM? PLM és una estratègia de negoci cada vegada més important amb el qual les organitzacions manegen el cicle complet de productes, des del disseny fins al reciclatge, augmentant el valor afegit del seu negoci.

La col·laboració està en el cor de PLM i treballem intensament per establir una societat amb cada client a fi d'entendre les seves necessitats de negoci i estratègies. Des de les vendes fins al training, els nostres equips adquireixen experiència en una àmplia gamma de línies empresarials, tot per assegurar que proporcionem la millor solució per garantir l'èxit dels nostres clients.

El nostre portafolio de solucions i serveis inclou el desenvolupament de producte, la col·laboració de l'empresa, la gestió de dades i planificació de la fabricació, tot en un entorn obert, integrat.