DMG Mori Ibérica, S.L.U. - Torns de capçal mòbil

DMG Speed 12-5 /12-7 linear

Torn automàtic flexible: aplicacions en hidràulica, decoletaje, automobilístic, electrònica i medicina

Fotografia de Torn automàtic flexible
La sèrie Speed Linear de Gildemesiter representa el tornejat automàtic flexible i altament productiu. Ha estat dissenyada per a aplicacions en la indústria hidràulica, de decoletaje, automobilístic, electrònica i metgessa.

La característica principal d'aquesta màquina és una senzilla configuració d'eixos per al mecanitzat amb aplicació simultània de tres eines.

Altres trets principals són el seu innovador concepte general, una sòlida construcció de fosa en estructura monoBlock, la màxima comoditat de maneig, curts temps de preparació, un pas de barrera màxima de 15 mm i nombroses opcions, inclòs els accionaments dinàmics.

Amb la Speed 12-5 /12-7 és possible linear un mecanitzat d'eixos i el mecanitzat complet de peces de tornejat en el menor temps.

El nombre de revolucions de màxim 12.000 min-1 de la claveguera i del contrahusillo, una marxa ràpida de 40 m/min i una acceleració d'eixos de 10 m/s2 proporcionen la màxima productivitat. Gràcies a dues motors claveguera integrats, que treballen independentment un de l'altre, la claveguera principal i el contrahusillo poden treballar al seu torn simultàniament i amb diferents velocitats de cort. L'accionament lineal en l'eix X1 permet un mecanitzat amb la màxima precisió de posicionament.