DMG Mori Ibérica, S.L.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
DMG Mori Ibérica, S.L.U.
Av. Torre Mateu, 2-8 Nave 1 - Pol. Ind. Els Pinetons
08291 Ripollet (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑935863086  
w:  es.dmgmori.com/?redirect=i
Tecnologia en tornejat, tecnologia en fresat, rectificat, controls, serveis,tecnologies avançades

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
DMG Mori Ibérica, S.L.U.

DMG i Mori Seiki combinen les seves activitats a Espanya i Portugal:

Benvingut a DMG / Mori Seiki Ibèrica.

Després de l'èxit obtingut amb la integració en molts mercats, com els de Alemanya, Àsia, EUA i Japó, es desenvolupa ara també a Europa conjuntament.

DMG / Mori Seiki uneixen les seves activitats a partir del 28 de maig de 2012. DMG / Mori Seiki Ibèrica serà responsable de vendes, serveis i suport de la completa gamma de productes de tots dos fabricadors.

Amb la seva seu central a Ripollet (Barcelona) i les seves filials de Coslada (Madrid) i Sant Sebastià, DMG / Mori Seiki Ibèrica fixa les referències per a la indústria per la seva excel·lència en enginyeria de producte i ofertes en solucions per a qualsevol necessitat del client.

Amb més de 47 empleats en Ibèrica es pot garantir el major suport per a totes les activitats productives. La nostra xarxa de serveis combinada conjuntament i millorada ofereix una eficient planificació dels recursos i un suport tècnic integral i per tant permet estalviar despeses de manteniment.

“Una permanent orientació cap al mercat i el lideratge tecnològic dels nostres productes són els nostres factors d'èxit.” diu David Gatell, Managing Director de DMG / Mori Seiki Ibèrica. “El motivat equip de DMG / Mori Seiki ambiciona acceptar nous reptes i oferir les millors solucions als clients, que poden comptar amb un fort sector de vendes i una organització dels serveis amb tecnologia d'alta qualitat.

Tota l'organització s'esforça per servir millor als mercats en tots els nivells i de les formes més diverses i per afrontar els reptes de la més alta tecnologia d'eines de cort. Amb la renovació de les actuals instal·lacions en l'Avinguda Torre Mateu, a Ripollet, DMG / Mori Seiki Ibèrica està demostrant aquest compromís. Amb un àrea total d'1.200 m2, una sala d'exposició de gairebé 600 m2 i, a més, un àrea de formació i instal·lacions de servei de màquina, DMG i Mori Seiki finalment pot exhibir i presentar els seus productes als visitants de manera adequada.

Gràcies a serveis detallats que inclouen aplicacions, gestió tècnica i suport operatiu, DMG i Mori Seiki ofereix solucions completes per a qualsevol exigència del client. Els centres tecnològics ofereixen demostracions en viu de les últimes tecnologies i facilitats de formació.

El nostre equipat centre tècnic i d'aplicacions ofereix formació de nivell bàsic i avançat en CNC i en tecnologia CAD/CAM. 37 centres tecnològics DMG i Mori Seiki a Europa ofereixen beneficis significatius per als nostres clients, unint tecnologia d'alta qualitat amb una xarxa global de venda i serveis. Amb més de 20 empleats de servei tècnic a Espanya i Portugal i el servei d'hotline local 24/7 DMG i Mori Seiki es garanteix ajuda i suport tècnic a totes les preguntes de servei al moment necessari.

DMG i Mori Seiki són conegudes per oferir productes d'alta gamma, torns CNC de qualitat, centres de mecanitzats, màquines de 5 eixos d'última generació, tecnologia Turn & Mill i Mill & Turn així com d'ultrasò i làser, ambdues companyies treballen també per ampliar la seva oferta en altres sectors.

Quant a productes de tornejat i mecanitzat econòmics, DMG i Mori Seikiofereix la seva sèrie Ecoline, amb la finalitat d'oferir la qualitat habitual gràcies a una estandardització i a una fiable construcció de la màquina que compta amb una immillorable relació qualitat-preu. Els principals sectors de “Tornejat", “Fresat“, “Ultrasonic“ i “Lasertec“ es complementen amb solucions d'automación i programari per a màquines eines.

Gildemeister AG i Mori Seiki Co.Ltd., dos fabricants de màquina-eina a nivell global, col·laboren estretament a Espanya i Portugal i en molts altres mercats de tot el món.

La col·laboració estratègica entre el grup Gildemeister AG i Mori Seiki Co.Ltd., inclou producció, compres, recerca i desenvolupament així com vendes i servei tècnic en mercats seleccionats i el finançament dels clients.

Dins d'aquests camps de cooperació, les dues companyies utilitzen els seus recursos complementaris en benefici als seus clients.