Siemens Digital Industry Software - Software per disseny i simulació (CAD)

NX (Synchronous Technology)

Tecnologia per facilitar el desenvolupament de producte: pot multiplicar per 100 la velocitat d'un procés de disseny

Fotografia de Tecnologia per facilitar el desenvolupament de producte
La tecnologia Synchronous Technology desenvolupada per Siemens PLM Programari és un pas molt rellevant en el compromís d'aquesta empresa amb el mercat MCAD (Microsoft Certified Application Developer). Utilitzant Synchronous Technology com a base, el programari NX aporta innovacions que beneficien significativament a les empreses involucrades en desenvolupament de producte. Ofereix als usuaris una major facilitat per desenvolupar processos innovadors de desenvolupament de productes digitals, és a dir, franquejar tots aquells obstacles que impedeixen desenvolupar productes millors de manera més ràpida i rendible.

Pot multiplicar per 100 la velocitat d'un procés de disseny. Gràcies a aquesta innovadora tecnologia, no és necessari triar entre un modelatge marcat per les restriccions i un procés sense històrics. Així mateix, es poden utilitzar dades procedents de diversos sistemes CAD.

NX compta amb un dels portafolios més amplis del sector d'aplicacions CAD/CAM/CAU integrades i plenament associatives. Permet abastar tots els processos de desenvolupament relatius a disseny de productes, fabricació i simulació. Si s'explora NX, es poden descobrir les solucions d'estil i disseny industrial, disseny de packaging, disseny mecànic, disseny de sistemes electromecànics, simulació electromecànica, disseny d'utillatges i accessoris, mecanitzat i gestió de processos d'enginyeria.