Siemens Digital Industry Software - Software de fabricació (CAM)

CAM Express

Solució CAM: incorpora la tecnologia de disseny basada en operacions sense necessitat d'històric

Fotografia de Solució CAM

Siemens PLM Programari ha anunciat que CAM Express amb Synchronous Technology està disponible per als clients de tot el món. CAM Express, el principal component CAM del portfolio Velocity Sèries, incorpora la nova tecnologia de disseny basada en operacions sense necessitat d'històric.

La versió 6.0.1 de CAM Express inclou eines d'edició de models addicionals que aprofiten Synchronous Technology per a una instal·lació més efectiva com a preparació per a la programació CNC. En aprofitar Synchronous Technology, aquesta última versió inclou la capacitat d'editar dades multi-CAD com si fossin natius i fer les modificacions molt més ràpid.

El modelatge amb Synchronous Technology és un element clau per a les eines d'edició de models en CAM Express. Altres funcions d'edició de model inclouen eines per al traçat de línies, extracció superficial, costura, projeccions, retalli/ampliació i sòlids simples. Aquest conjunt complet d'eines d'edició de model en aquesta última versió permet als programadors CNC fer els canvis que necessitin sense esperar les actualitzacions de model o l'edició dels clients.

Com un sistema CAD neutre, CAM Express és capaç de fer edicions de forma més ràpida que el sistema CAD d'autor. La font del model no és important. Synchronous Technology permet les seleccions intel·ligents amb l'agarri i manipulació de característiques mitjançant la topologia.

Velocity Sèries és una àmplia família de solucions modulars i integrades dirigida a les necessitats PLM del mercat mitjà. Consisteix en una família preconfigurada de disseny del producte digital, anàlisi i ofertes de programari de gestió de dades. Velocity Sèries aprofita les millors pràctiques de la indústria per proporcionar avanços importants en la facilitat d'ús i el desplegament.