Siemens Digital Industry Software - Software per a la gestió del cicle de vida del producte (PLM)

Teamcenter 8

Sistema PLM: centrat en la productivitat individual, d'aplicació i de TU

Fotografia de Sistema PLM

Siemens PLM Programari disposa ja de l'última versió de Teamcenter, un dels sistemes PLM més utilitzats del món. El llançament de Teamcenter 8 se centra en productivitat individual, d'aplicació i de TU, amb una àmplia varietat de millores, així com el nou suport al programari d'IBM incloent DB2 Information Manager, WebSphere Application Server, Tivoli Access Manager, Tivoli Storage Manager i Rational ClearCase. Amb Teamcenter com a única font de coneixement del producte i el procés, el personal i els equips poden ser més productius les vint-i-quatre hores del dia i des de qualsevol lloc del món.

El programari ha estat dissenyat per permetre a les persones treballar més en menys temps. Teamcenter 8 amplia encara més la productivitat individual permetent als usuaris interactuar amb Teamcenter des de l'interior de les eines i processos que usen cada dia.

Inclou ara una àmplia interfície d'usuari Microsoft Outlook, així com la integració amb Microsoft Office 2007. Teamcenter 8 afegeix una ‘cinta’ a la barra d'eines de Microsoft Office, per la qual cosa és més fàcil interactuar amb la informació del producte directament des de Word, Excel, Outlook i PowerPoint. Incorpora així mateix un ‘Teamcenter To Do List’ dins d'Outlook, que permet als usuaris gestionar el seu calendari, flux de treball i assignacions de canvi d'enginyeria que es basen en Teamcenter a través de la mateixa aplicació d'oficina que usen cada dia. I mitjançant la utilització de Microsoft Outlook, Word i Excel com a interfícies d'usuari ‘en directe’ per Teamcenter per incloure i editar informació, ara és més fàcil ampliar l'accés PLM a una àmplia base de tècnics i usuaris.

Si una empresa produeix productes que inclouen programari elèctric, mecànic o incrustat, o una combinació dels tres, Teamcenter pot ajudar a reduir el temps del cicle de desenvolupament del producte augmentant la col·laboració i fent les dades de disseny del producte més accessibles, assegurances i reutilitzables. La integració de Teamcenter 8 amb la captura lògica i eines físiques de composició de Mentor Graphics, Cadence, Intercept i Altiumse està recolzada pels menús de Teamcenter integradoss en aquestes solucions de disseny assistit per ordinador electrònic (ECAD). Dins de l'aplicació ECAD, els usuaris poden guardar arxius de disseny natius i realitzar operacions de check-in i check-out. També poden accedir als components validats, omplir una llista de materials de components elèctrics, c ompartir dades de fabricació i muntatge i crear i gestionar altres tipus d'arxius de dades derivades ECAD.

Quan la implementació de menús integrats no és possible o pràctica, com en el cas de clients o altres eines de tercers, Teamcenter proporciona una nova porta d'integració per a eines Electronic Design Automation (EDA). La porta d'aplicació utilitza un una interfície d'usuari gestionable des del menú i arxius de configuració personalitzats per generar el mateix nivell d'accés d'arxius i funcions de gestió de dades recolzat amb les integracions ECAD incrustades de Teamcenter.

Altres millores de Teamcenter 8 que afecten a la productivitat individual inclouen millores en el flux de treball per als participants, bucles de retroalimentació, i operacions asincrónicas juntament amb gestió de canvi i gestió de problemes.