Siemens Digital Industry Software - Software de control de producció

FiberSIM

Programari per a l'enginyeria de materials composts: per al disseny de productes innovadors, duradors i lleugers compostos

Fotografia de Programari per a l'enginyeria de materials composts
FiberSIM ha estat utilitzat en la producció per nombrosos fabricadors en la indústria aeroespacial, l'energia de l'automòbil, el vent i les indústries marines.

FiberSIM va ser desenvolupat per VISTAGY, Inc., que va ser adquirida per Siemens al desembre de 2011 i ara és un segment de negoci de Siemens PLM Programari.

La suite de programari FiberSIM, que està integrat en 3D comercials disseny assistit per ordinador (CAD), compatible amb tot el disseny i procés de fabricació de components lleugers compostos. Es dirigeix a cada etapa del cicle de desenvolupament - des de la concepció, la definició de laminatge, i la creació de capes través de la simulació, la documentació, i la fabricació - per capturar una completa definició de producte digital compost.

FiberSIM li autoritza per "treballar com vostè pensa" per mitjà d'un entorn personalitzat per al disseny de productes innovadors, duradors i lleugers compostos que creen un avantatge competitiu.