Siemens Digital Industry Software - Software per disseny i simulació (CAD)

Synchronous Technology

Programari multi-CAD: permet sincronitzar simultàniament geometria, regles i paràmetres

Fotografia de Programari multi-CAD
Siemens PLM Programari presenta Synchronous Technology, una tecnologia que va a permetre al CAD donar un salt molt significatiu. El mercat està experimentant una major demanda d'ajuda per possibilitar el treball en entorns multi-CAD, així com sistemes de fàcil ús perquè fins i tot usuaris no necessàriament iniciats al món del disseny puguin interactuar de forma senzilla amb el sistema.

Synchronous Technology permet donar resposta a com dissenyar millor i més ràpid, com aprofitar millor els dissenys ja existents i com treballar de forma eficaç en els emergents entorns multi-CAD. Es tracta d'una tecnologia que permet sincronitzar simultàniament geometria, regles i paràmetres a través d'un motor d'inferències capaç de prendre decisions, accelerant la innovació en quatre àrees principals: captura més ràpida de les idees, augmentant fins a 100 vegades el procés de disseny; redueix d'hora a segon el temps dedicat a la revisió dels dissenys; millora en la reutilització multi-CAD, sense necessitat de tornar a modelar el que ja s'havia modelat; i simplifica el disseny en 3D, fent-ho tan senzill com usar un 2D, i facilitant aquesta evolució natural.

Synchronous Technology proporciona major flexibilitat i llibertat en els dissenys i permet realitzar canvis a voluntat, planejats o no, però sense perdre potència i intel·ligència. Brinda els avantatges de les restriccions i el fitat paramètric en el modelatge, sense la sobrecàrrega de mantenir l'historial d'operacions i amb la flexibilitat dels modeladores directes sense històric. Aquest nou plantejament sincronitza instantàniament relacions, operacions i paràmetres a través d'una interacció més directa en temps real, sense necessitat de re-càlcul o incòmodes dependències pare-fill entre elements.