Siemens Digital Industry Software - Software per disseny i simulació (CAD)

NX 8.5

Programari de solució integrada: per al disseny assistit per ordinador, fabricació i anàlisi d'enginyeria

Fotografia de Programari de solució integrada
Siemens Industry Programari ofereix la versió del programari NX , la solució integrada per al disseny assistit per ordinador, fabricació i anàlisi d'enginyeria (CAD/CAM/CAU) de la companyia. L'última versió, NX 8.5, inclou àmplies millores orientades al client i funcionalitats que proporcionen una major flexibilitat i productivitat a través de l'enginyeria de producte i fabricació per ajudar a reduir el temps de llançament al mercat. NX 8.5 es basa en la visió HD-PLM de Siemens Industry Programari, que es va establir per ajudar a les empreses a prendre decisions més intel·ligents de manera més eficient amb un major nivell de confiança.

NX 8.5 per al Disseny

NX 8.5 ofereix una àmplia gamma de funcionalitats de disseny per ajudar a millorar l'eficiència i reduir el temps de disseny. Els fluxos de treball racionalitzats i una experiència d'usuari millorada ajuden a augmentar la productivitat, minimitzar l'entrada i reduir l'esforç requerit per dur a terme les tasques de disseny.

A més, els comandos de disseny ajuden a escurçar el temps dels cicles de disseny fins a un 30 per cent. Per exemple, el comando Emboss Bodi requereix menys passos quan es combina un àrea de cares des d'un altre cos sòlid d'intersecció o de fulla. NX 8.5 també inclou funcionalitats per al modelatge, el disseny de xapa, el modelatge lliure, la comprovació de la validació i l'elaboració.

NX 8.5 segueix aprofitant synchronous technology, una innovació de Siemens Industry Programari que combina la velocitat i la flexibilitat del modelatge directe amb el control precís del disseny que proporciona als dissenyadors i enginyers una millor manera de crear i editar els dissenys.

NX 8.5 per a la Simulació

NX 8.5 inclou millores de simulació que ajuden als equips a desenvolupar productes d'enginyeria més eficients. Per exemple, les eines d'optimització tals com NX Shape Optimization suggereixen millores específiques i detallades sobre un disseny existent per reduir les concentracions d'esforços. NX 8.5 també inclou millores en la simulació del modelatge estructural, tèrmic, de flux, de moviment i en l'anàlisi multi-físic per ajudar a preparar uns models d'anàlisis més ràpides i precisos, alhora que millora la velocitat del temps de resolució fins a un 25%.

El llançament del NX 8.5 per a la simulació també inclou el d'una versió àmpliament usada, el programari NX Nastran, un solucionador LLETJA per al rendiment computacional, la precisió, confiabilitat i escalabilidad. La versió de NX Nastran 8.5 augmenta encara més els tipus de solucions que poden ser realitzades, a més del nombre de millores en el rendiment computacional i en el flux de treball d'enginyeria, tals com les connexions i contactes rígids de tipus bord a vora.

NX 8.5 per a la Fabricació

NX 8.5. inclou la versió completa de Volume Based 2.5D Milling. Els clients que treballen amb la introducció inicial d'aquest enfocament basat en els sòlids per a la programació de les peces de forma prismàtica han informat de l'excel·lent facilitat d'ús i rapidesa de programació. Una altra novetat són les funcions de suport i automatització del mecanitzat per parts i per etapes. Aquestes funcions de NX 8.5 CAM són particularment rellevants per al tipus de peces que normalment es troben en la indústria de la maquinària.

La inspecció de la qualitat altament automatitzada oferta per NX CMM Inspection Programming ha estat afegida a NX 8.5 amb el mesurament d'anàlisi de resultats i la visualització dins de NX. NX CMM amplia el valor de NX com una solució única i àmplia per a l'enginyeria de la fabricació.

A més, la biblioteca d'eines de tall i les funcionalitats de gestió de dades CAM suporten una programació NC més ràpida i fan que sigui més fàcil accedir i reutilitzar la informació dels recursos; i asseguren l'ús de les dades adequades