Siemens Digital Industry Software - Software per disseny i simulació (CAD)

Parasolid - versión 21

Programari de modelatge geomètric 3D: ofereix una funcionalitat millorada per a una major productivitat

Fotografia de Programari de modelatge geomètric 3D

Siemens PLM Programari presenta la versió 21 de Parasolid, el programari de modelatge geomètric 3D. L'última versió del programari de modelatge geomètric 3D líder en la indústria ofereix una funcionalitat millorada per a una major productivitat. Parasolid V21 inclou nombroses millores de modelatge a través d'una àmplia gamma de funcionalitats que, en conjunt, representen un important pas avanci en la capacitat de modelatge i la productivitat. Aquestes millores beneficiaran als proveïdors de programari independent els qui han autoritzat la tecnologia de modelatge Parasolid per produir més de 350 productes d'usuari final capdavanters en el disseny del producte i l'anàlisi de mercats:

- Operacions locals: s'han fet diverses millores per permetre canvis més complexos de forma significativa mentre es duen a terme les edicions de geometria en local. Per exemple, s'han afegit opcions per indicar de forma automàtica el comportament desitjat quan les característiques com els forats i patrons interactuen com a resultat d'una operació d'edició local.

- Millora de la creació de superfícies: s'han ampliat les opcions de creació de fulles i superfícies sofisticades i les capacitats de manipulació. Per exemple, els usuaris poden realitzar operacions de curvatura amb un major control de la rotació així com més configuracions complexes de corbes de guia. A més, els usuaris poden realitzar operacions de magatzematge entre perfils mentre es desplacen al llarg de la trajectòria.

- Suport d'aplicació: s'ha afegit un nou mecanisme de diagnòstic i s'han desenvolupat les eines que ajuden als desenvolupadors d'aplicacions en la rastrejo, creació, edició i supressió d'entitats, per proporcionar més suport en desfer i reduir algorismes sofisticats.

Parasolid V21 representa un altre important pas avanci en la tecnologia de modelatge. Permetent als usuaris finals manipular els seus dissenys intuïtivament per a la màxima productivitat sense la necessitat de considerar les complexitats tècniques de les operacions que realitzen. En abordar constantment els problemes tècnics complexos que presenta clients exigents, Parasolid ha cimentat la seva reputació com l'essència de modelatge de sòlids preeminent del món.