Siemens Digital Industry Software - Software per disseny i simulació (CAD)

MultiCAD

Programari CAD: operacions més ràpides sense recálculos ni dependències pare-fill

Fotografia de Programari CAD
Des de fa temps un dels majors desitjos dels dissenyadors és poder editar, modificar i personalitzar qualsevol disseny CAD amb el seu programari, independentment de qui ho va crear, com es va crear i sobretot, d'amb quin sistema CAD va ser creat aquest disseny.

El potencial que té poder editar qualsevol disseny com si fos propi i fer-ho més ràpid que qui originalment ho va crear fins i tot amb el seu programari natiu són circumstàncies que fins fa poc eren sol desitjos impossibles de complir, però ara i gràcies a Solid Edge ST i a la nova tecnologia de Siemens (Synchronous Technology) tot això és ja una realitat.

No solament serem capaços d'editar qualsevol disseny CAD d'altres fabricants com si fossin propis i més ràpid que ells mateixos, si no que aconseguirem millorar el rendiment dels recursos d'IT.

Imaginem el que suposaria reduir la grandària dels fitxers dels nostres dissenys fins a 7 vegades. Això disminuiria dràsticament la necessitat d'espai d'emmagatzematge en els servidors de la nostra empresa i reduir el tràfic que genera el CAD a la xarxa. Això farà que els nostres dissenys tinguin una manejabilitat més veloç, la qual cosa suposa un avantatge competitiu palpable que ja avui és una realitat per als usuaris de Solid Edge ST.

Solid Edge with Synchronous Technology ens obre la porta del MultiCAD de bat a bat com fins ara ningú ho havia fet. I ho fa gràcies a noves capacitats que aporta la nova tecnologia de Siemens, capaç d'obtenir de qualsevol model 3D, sigui el que sigui el seu origen, totes les característiques geomètriques del disseny. En reconèixer-les, és facilísimo per a l'usuari fer totes les modificacions necessàries, conservant si així es desitja la intenció de disseny original mentre s'executen les modificacions.

Tenir un sistema amb el qual poder editar pràcticament qualsevol disseny existent o fins i tot poder aprofitar-ho del nostre antic programari CAD en Solid Edge ST, és avui més fàcil que mai.