DMG Mori Ibérica, S.L.U. - Centres de mecanitzat multifunció

DMG Serie DMU/ DMC monoBlock

Màquines de fresat i centres de mecanitzat universals CNC: per a la fabricació individual i en petites sèries

Fotografia de Màquines de fresat i centres de mecanitzat universals CNC
Deckel Maho Gildemeister presenta un nou concepte de màquines de fresat universal en estructura monoBlock, amb una gamma de peces cúbiques molt àmplia per a aquesta categoria de màquines, des de la fabricació individual fins a la fabricació de petites sèries.

Ja sigui per a l'ús universal clàssic en el camp de la construcció d'eines i de motlles amb eina motoritzada, per a aplicacions en el camp del mecanitzat complet en 5 cares/ 5 eixos o allí on es requereixen angles negatius: la sèrie DMU/DMC monoBlock sempre forma la base per a una fabricació moderna i rendible.

Les màquines DMU monoBlock constitueixen una categoria individual: poden ser reequipadas modularment per al mecanitzat en 5 eixos, fins i tot amb diferents variants de claveguera, entre 10.000 min-1 i 42.000 min -1 i amb un nou capçal de fresat amb ampli camp d'oscil·lació de l'eix B per a angles negatius de màxim 30°.

Juntament amb la distància mínima entre la claveguera en posició horitzontal i la superfície de la taula, reduïda a 188 mm, aquestes innovacions de DMG suposen la gamma completa del mecanitzat universal rendible inclòs en el camp de l'alta velocitat, oferint sempre una òptima accessibilitat i comoditat de maneig.

La característica més destacada de l'ergonòmic disseny de la màquina és la porta giratòria. Amb tan sol una maniobra obre pas al 100% de l'àrea de mecanitzat. Un altre avantatge essencial de la nova construcció compacta monoblock és que es necessita un 25% menys d'espai.

L'estructura permet una major velocitat, més precisió, major qualitat de superfície i menor espai requerit.