DMG Mori Ibérica, S.L.U. - Torns verticals

DMG CTV 160

Màquina de tornejat vertical: per a la producció en sèrie i universal

Fotografia de Màquina de tornejat vertical
Gràcies a uns temps mínims d'encenall a encenall de <5 sg i un òptim rendiment de tornejat, la CTV 160 proporciona els més ràpids temps de producció en el mecanitzat de sèries.

La seva excel·lent accessibilitat i la tècnica de control, de fàcil maneig, permeten a més crear unes condicions bàsiques perfectes per a una aplicació flexible en el taller.

Tots els eixos en moviment es troben en el costat de la claveguera portapieza de manera que es creen noves possibilitats per als processos, com per exemple, un incomparable recorregut I de ± 90 mm i un recorregut d'eix Z de 300 mm.

És compacta, flexible, ràpida i altament productiva.

Tots els eixos X, I,Z, C estan posicionats a dalt el que permet uns grans recorreguts d'eix I (± 90 mm per mecanitzats de fresat i trepat excèntric).

Gran recorregut Z, permet un mecanitzat de peces curtes i llargues amb temps de preparació reduïts, peces amb altures de 5 i màxim de 210 mm, diàmetres màxims de 160 mm.

Destaca per l'automatització en el model estàndard, senzilla i flexible i 20 llocs regulables en altura per a diferents longituds de peça amb centraje automàtic de la peça.

El temps d'encenall és de < 5 sg i aporta una gran estabilitat, guies grandària 45 per a la producció quotidiana.

Ofereix petites dimensions de muntatge d'aproximadament 4,7 m2. Permet una òptima accessibilitat (porta ampla i alta amb gran finestra), control de peces intern mitjançant sensor de mesurament, i senzill transport: possible ús de tanquetas.

Té una màxima facilitat de manteniment i de servei.