Mitsubishi Materials España, S.A. - Freses de plaquetes

AXD7000

Maduixa per al mecanitzat d'alumini: especialment dissenyada per a la indústria aerospacial

Fotografia de Maduixa per al mecanitzat d'alumini

La maduixa AXD7000 ha estat especialment dissenyada per al mecanitzat en aplicacions per a la indústria aerospacial. Aquesta eina és capaç de treballar a altes velocitats de tall i a grans profunditats, això ens assegura un alta eficàcia i productivitat. L'excepcional resultat de la maduixa AXD7000 pot arribar fins a un 9.000 cc/min en volum d'encenalls desallotjats.

Alta rigidesa de subjecció de la placa: Això ens assegura que l'AXD7000 pot utilitzar-se a grans velocitats de l'eix. Les plaques estan subjectes amb 2 cargols, que ens permet obtenir la màxima subjecció de les plaques a alta velocitat.

L'AXD està disponible en tipus frontal i amb mànec, els diàmetres van des de: f 32 fins a f 125.

Les plaques incorporen una nova característica com un tall de tall corbat que ajuda a un despreniment de l'encenall més suau juntament amb un disseny helicoïdal del flanc que millora la resistència al trencament. Addicionalment un nou rompevirutas amb geometria GL, utilitzat per millorar la part frontal de la placa amb l'objectiu de reduir la resistència de cort.

Els radis disponibles són R0.8, R1.6, R2.0, R3.0, R3.2, R4.0 i R5.0.

Hi ha 2 qualitats diferents per a les plaques de la maduixa AXD7000. TF15, qualitat sense recobrir, amb les cares polides per augmentar la resistència al trencament i reduir el desgast. La segona qualitat disponible és la LC15TF usa el mateix substrat TF15, però amb un recobriment especial DLC.