Mitsubishi Materials España, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Mitsubishi Materials España, S.A.
C/ Emperador, 2
46136 Museros (València) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑961441711  
🖷:  +34‑961443786
w:  www.mmc-hardmetal.com/es/
Fabricació i comercialització d'eines de tall de Metall Dur

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Mitsubishi Materials España, S.A.

Mitsubishi Materials Espanya, S. a. està situada a València, i porta més de 30 anys produint eines de metall dur d'alta qualitat, millorant cada dia i oferint major i millor servei als seus clients.

L'objectiu principal de M.M.I. és el d'oferir als seus clients eines i productes garantits, pel que disposa d'altíssims controls de qualitat, amb la finalitat de satisfer totes les necessitats d'aquests i augmentar la seva confiança.

El nostre principal objectiu, és superar-nos cada dia i oferir més i millors serveis.

Per aconseguir la satisfacció total dels nostres clients, disposem d'una àmplia xarxa a Europa i a nivell nacional amb personal altament qualificat.

En la planta de València, disposem de maquinària d'última generació, dissenyada especialment per a la fabricació de plaques de metall dur, broques integrals i maduixes. Aquestes tres produccions en estàndard i/o especial (a mesura del client), un element que ens diferencia de la resta de la competència.