Mitsubishi Materials España, S.A. - Freses especials

APX3000/4000

Maduixa multifuncional amb placa intercanviable: maduixes d'alt rendiment amb plaques amb recobriment Miracle

Fotografia de Maduixa multifuncional amb placa intercanviable
Mitsubishi Materials Espanya, S.A. comercialitza la maduixa multifuncional amb placa intercanviable APX3000/4000. Es tracta d'una generació de maduixes d'alt rendiment amb plaques de recobriment Miracle.

Les plaques tenen una baixa resistència de tall i estan dissenyades per a la mecanització en màquines i peces a treballar amb baixa rigidesa, ideals per a la mecanització de parets primes i mecanitzats profunds.

Són ideals també per altes temperatures ja que la calor generador durant el tall s'ha reduït gràcies a la geometria especial de les plaques. Permeten el control de l'encenall, mitjançant una suau evacuació i molt adequat per aquesta.

Compta amb forats de refrigeració, el que les fa especialment recomanades per a treballar materials termo-resistents i millor evacuació d'encenalls. Especialment dissenyades per al ranurat i encaixos.

Les plaques de la sèrie APX3000 tenen dos tipus de diferents rompevirutas, tipus M per a ús en general i tipus H per fresat de gran desbast. (La sèrie APX4000 només té el tipus M disponible).