DMG Mori Ibérica, S.L.U. - Centres de tornejat i fresatge

DMG - Mori Seiki CTX beta 800 TC

Centres de tornejat i fresat: per a peces de fins a 500 mm de diàmetre i 850 mm de longitud

Fotografia de Centres de tornejat i fresat
La CTX beta 800 TC completa el programa de màquines "Turn&Mill" de DMG MORI a l'àrea de petites peces de fins a 500 mm de diàmetre i 850 mm de longitud de tornejat.

La carrera de l'eix I és de 200 mm. L'element central de la màquina està en l'accionament directe de l'eix B amb un rang de gir en continu de 110°. Aquest eix està equipat amb l'ultracompacto claveguera de tornejat-fresat, que, gràcies a la seva construcció compacta i el seu cilindre integrat per a desacoblament del mandril portaeines, permet desenvolupar un parell de 120 Nm amb la seva longitud de tan sol 350 mm, la qual cosa permet un guany d'espai de treball de 170 mm, disposant al mateix temps d'un parell un 20%.

Permet emprar eines estàndard a l'hora de mecanitzar superfícies i trepants oblics.

La CTX beta 800 TC es presenta amb el disseny corporatiu Gelosia amb ERGOline de 21,5 polzades i control Siemens. De sèrie, la màquina amb l'Operate 4.5 sobre SIEMENS 840D solutionline està equipada amb el panell d'operador ERGOline de 19 polzades.

Les opcions d'aplicació de la CTX beta 800 TC es completen amb 11 cicles de tecnologia exclusius disponibles com a opcions. Amb la seva ajuda pot reduir-se el temps de programació fins al 60% gràcies a una senzilla programació.

Econòmica. Comercialització a partir de maig de 2014.