DMG Mori Ibérica, S.L.U. - Centres de mecanitzat horitzontals

DMG - Mori Seiki DMC 80 H

Centres de mecanitzats horitzontals: per al mecanitzat amb arrencada de gran volum d'encenall i la producció en sèrie

Fotografia de Centres de mecanitzats horitzontals
La DMC 80 H duoBLOCK en la seva quarta generació s'ha previst tant per al mecanitzat amb arrencada de gran volum d'encenall d'alt rendiment com per a la fabricació de peces en sèrie amb alta productivitat.

Les intenses mesures de refrigeració de tot l'accionament d'avanç asseguren uns valors de precisió amb una millora demostrable del 30 %.

Un altre avantatge més del principi duoBLOCK és l'extens i ampli sistema modular de solucions completes a mesura que ofereixen un ampli ventall d'aplicacions. Així, l'oferta de clavegueres abasta variants òptimes per a l'arrencada de gran volum d'encenall, destacant entre aquests la claveguera motoritzada powerMASTER 1000, amb un parell d'1.000 Nm a 9.000 min-1, i una claveguera per a multiplicador amb un parell d'1.424 Nm a 8.000 min-1. En la DMC 80 H duoBLOCK s'empra el magatzem portaeines tipus roda amb uns curtíssims temps de canvi d'eina de 0,5 segons.

Els atributs del disseny corporatiu de Dmg Mori són vàlids al peu de la lletra també per la DMC 80 H duoBLOCK. Gelosia de DMG MORI amb ERGOline de 21,5 polzades i Siemens disponible per la DMU 80 H duoBLOCK a partir del 2º trimestre de 2014.

D'altra banda, aquesta màquina està disponible amb el control Heidenhain TNC 640 o amb Operate 4.5 sobre Siemens 840D solutionline.