DMG Mori Ibérica, S.L.U. - Centres de tornejat i fresatge

DMG - Mori Seiki DMC 80 FD duoBLOCK

Centres de fresat-tornejat

Fotografia de Centres de fresat-tornejat
La quarta generació de la DMC 80 FD duoBLOCK compta amb un capçal de fresat de l'eix B que ofereix un rang de gir ampliat de 250°, amb possibilitat de girar 70° en sentit negatiu, mentre que el dimensionament major dels coixinets de l'eix augmenta en un 20% la rigidesa de la carcassa del capçal portafresa. També la rigidesa total de la DMC 80 FD duoBLOCK ha augmentat en un 30%, havent reduït al mateix temps l'espai necessari. El portaeines tipus roda representa l'exemplar més compacte del mercat.

Així, ha pogut reduir-se l'ample de la màquina en fins a un 41 % enfront de la seva predecessora. El magatzem portaeines tipus roda subratlla el seu ús productiu amb uns temps curtíssims de presentació de l'eina de 5,6 segons, amb fins a 363 eines en el magatzem, i la possibilitat del seu equipament en paral·lel al temps principal de mecanitzat.

Disseny corporatiu amb Gelosia de DMG MORI. Disponible a partir del segon trimestre de 2014 la Gelosia amb ERGOline de 21,5 polzades i Siemens per la DMU 80P duoBLOCK.

Disponible amb el control numèric Heidenhain TNC 640 o Operate 4.5 sobre Siemens 840D solutionline.