DMG Mori Ibérica, S.L.U. - Centres de mecanitzat verticals

DMG - Mori Seiki DMU 50 Ecoline

Centre de mecanitzat universal: en 5 cares

Fotografia de Centre de mecanitzat universal
La DMU 50 Ecoline és el geni universal de tota la sèrie. Amb la taula rotativa basculant CN de 2 eixos patentada és possible fabricar peces d'alta complexitat amb elevades toleràncies de forma i de posició. Amb l'interface d'usuari orientat a la practica, el DMG Slimline Panell, opcionalment disponible amb Siemens 840D solutionline o Heidenhain TNC 620, tant principiants com a experts poden treure-li fàcilment el màxim rendiment a la màquina.

Sempre es tracta d'arribar pel camí més ràpid del dibuix a la peça acabada. El mecanitzat de l peça es realitza mitjançant una selecció de conceptes per a clavegueres de DMG així com a través de la tècnica d'accionament moderna amb elevades marxes ràpides de 24m/min. El maneig és fàcil de comprendre gràcies al disseny de la màquina que s'integra en el taller com un detall absolutament cridaner a nivell òptic.

Característiques:

- Màxima eficiència -mecanitzat en 5 cares de peces senzilles fins a peces altament complexes.

- Màxima precisió-taula rotativa basculant CN amb accionaments digitals.

- Claveguera de fresat [8.000 rpm/83 Nm (40% DC)/13 kW (40 % DC)][(10.000) rpm/83Nm (40% DC)13 kW (40]?ambiador d'eines amb 16 posicions en el magatzem pick-up (30 posicions).

- Sistema de mesurament directe i guies de corró amb lubricació central per a un alt nivell precisió.

- DMG Slimline Panell amb SIEMENS 840D solutionline o Heidenhain TNC 620 amb diàleg en llenguatge clar.

- DMG Smartkey.

- DMG Netservice.