Mitsubishi Materials España, S.A. - Broques de plaquetes

Mitsubishi Materials MVX

Broca amb placa intercanviable d'alt rendiment: sense obstrucció per encenalls en els forats petits

Fotografia de Broca amb placa intercanviable d'alt rendiment
Una filosofia intel·ligent que ofereix solucions senzilles a problemes antics associats a les broques amb placa intercanviable. Problemes com a obstrucció per encenalls en forats profunds, índexs de desgast irregulars en plaques interiors i exteriors a causa de diferents velocitats perifèriques, sumats a la flexió i el desgast del cos de la broca en si mateixos han estat resolts gràcies a un disseny innovador.

La placa exterior d'aquest tipus de broca funciona de forma natural a velocitats superiors a les plaques interiors, per tant, sofreix nivells de desgast més alts. En conseqüència, la placa interior requereix un nivell més elevat d'estabilitat i resistència al trencament a velocitats més baixes. Aquesta anomalia s'ha esmenat utilitzant una placa exterior amb recobriment de CVD amb major resistència a l'abrasió, juntament amb una placa interior amb recobriment de PVD capaç de suportar millor les forces de trencament i la resistència a la soldadura. Aquesta combinació suposa una millora de la fiabilitat i redueix el nombre de canvis de placa necessaris per millorar els nivells de productivitat.

Plaques intercanviables amb 4 talls de cort: les plaques SOMX són intercanviables des de la posició interior a la posició exterior, tenen 4 talls de tall i compten amb un rompevirutas ondat exclusiu que millora el control d'encenalls. El tall perifèric també té una geometria tipus wiper per aconseguir una gran precisió en els forats de paret i en els acabats de superfícies. Les plaques es col·loquen de manera que, durant el tall, ambdues entren en contacte per igual amb la peça de treball, la qual cosa redueix la flexió del cos de la broca per proporcionar un rendiment més uniforme.