Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Máquinas transfer de producción flexible
MPE comercialitza diversos models de la firma italiana OMFS

Màquines transfer de producció flexible

Redacció MU12/06/2009

12 juny 2009

MPE és una empresa fundada el 1994 dedicada a la importació de màquines-eina i elements de mecanitzat de fabricants europeus, entre els quals s'inclou la marca italiana de màquines transfer OMFS, que comercialitza des de fa tres anys.

Es tracta de màquines flexibles, amb alta capacitat d'adaptació a les diferents necessitats de mecanitzat de peces.

Amb taules d'eix vertical de 4, 9 i 12 estacions

El catàleg de màquines comercialitzades inclou models de diferents capacitats, com la màquina transfer TGV-9S/15U/105 CN, equipada amb taula d'eix vertical de 9 estacions. Aquest model inclou 15 unitats de mecanitzat (10 trepants, 4 unitats trepant-roscadores i 1 fresadora) per a la realització de peces de 2 vies fins a 2 ".
El recorregut màxim del mandril és de 130 mm útils mentre que el diàmetre del tub mesura 105 mm. El motor és Oemer, amb un parell de 5,5 quilovats i una velocitat de 0-3.000 rpm.
Un equip Siemens CN 840D, connectat a un PC i amb monitor de 14 "en color, controla la programació, el cicle de treball i l'autodiagnòstic de la màquina.

Les seves 15 unitats de mecanitzat permeten realitza peces de 2 vies fins a 2 &quote;
Les seves 15 unitats de mecanitzat permeten realitza peces de 2 vies fins a 2 ".
Un altre model destacat és el TGV-9S/14U/140 ISO 50 CN, també amb taula d'eix vertical de 9 estacions, amb 14 unitats de mecanitzat (7 unitats trepant-roscadores de 3 eixos ISO 50 i 7 trepants-roscadores de 3 eixos amb capçal revòlver HSK 63A), per a la realització de peces de 5 vies fins a 2 ".
El recorregut màxim del mandril és de 300 mm útils i el diàmetre del tub, 160 mm. El motor és Siemens, amb un parell de setembre quilowatts i una velocitat de 0-4.000 rpm. En aquest cas, un equip Siemens CN 840D, connectat a un PC i amb monitor de 15 "en color, controla la programació, el cicle de treball i l'autodiagnòstic de la màquina.

Amb el model TGV-9S/14U/140 ISO 50 CN es poden fer peces de 5 vies, fins a 2 &quote;
Amb el model TGV-9S/14U/140 ISO 50 CN es poden fer peces de 5 vies, fins a 2 ".
Una de les seves últimes novetats és una màquina multieixos amb carregador de barres, per a grans produccions de peces a partir d'una barra de material
Quatre estacions i tres unitats de mecanitzat

MPE comercialitza també el model TGV-4S/3U/120 ISO 40 CN 34074, una màquina transfer amb taula d'eix vertical de quatre estacions i tres unitats de mecanitzat CN trepant roscadora, indicada per a la realització de peces fins a 2 ".

En aquest cas, el recorregut màxim del mandril és de 290 mm útils mentre que el diàmetre del tub mesura 120 mm. El motor és Siemens, amb un parell de setembre quilowatts i una velocitat de 0-5.000 rpm. L'empenta axial del cap de mandrí i el centre de mordasses és de 450 mm. Inclou dispositiu per a la fixació de peces amb indexat grau a grau i obertura de 25 + 25 mm, dispositiu per a la rotació de les mordasses en continu sobre 360 º i canvi d'eines 30 mandrins ISO 40 DIN 69871 de gestió 'random', amb selecció automàtica de la talla de l'eina. Incorpora també làser per al valor predefinit automàtic de l'eina i control d'integritat i polsadors posteriors per a programació interactiva i gestió d'eines.

Igualment, un equip Siemens CN 840D, connectat a un PC i amb monitor de 15 "en color, controla la programació, el cicle de treball i l'autodiagnòstic de la màquina.

El model TGV-4S/3U/120 ISO 40 CN inclou làser per al valor predefinit automàtic de l'eina
El model TGV-4S/3U/120 ISO 40 CN inclou làser per al valor predefinit automàtic de l'eina.
D'altra banda, el model TGV-12S/20U/105 CN correspon a una màquina transfer amb taula d'eix vertical de 12 estacions, dotada també de 20 unitats de mecanitzat (5 trepants i 15 trepants-roscadores), indicada per a la realització de peces de 5 vies de llautó fins a 2 ". En aquest cas, el recorregut màxim del mandril és de 160 mm útils i el diàmetre del tub, 105 mm. El motor és Siemens, amb un parell de 5 quilovats i una velocitat de 0-4.000 rpm.
La programació, el cicle de treball i l'autodiagnòstic de la màquina va controlat per un equip Siemens CN 840D, connectat a un PC i amb monitor de 15 "en color.

Aquest model, amb 20 unitats de mecanitzat, permet obtenir peces de 5 vies de llautó, també fins a 2 &quote;
Aquest model, amb 20 unitats de mecanitzat, permet obtenir peces de 5 vies de llautó, també fins a 2 ".

Mesures imaginatives per pal·liar la crisi

Conscients de la situació econòmica que està vivint el sector, OMFS ha comunicat recentment un pla d'acció pensat perquè les empreses puguin seguir renovant les seves màquines, fins i tot en aquests temps.
La seva estratègia parteix de la premissa que molts dels possibles clients de OMFS, amb màquines transfer antigues, voldrien innovar però, però, no poden fer front a la inversió a curt termini que això suposaria.

En aquest punt, el fabricant italià ofereix la possibilitat de revisar i actualitzar les màquines transfer dels clients de MPE a un preu econòmic, amb la amb l'avantatge més que, un cop recuperat el moment de crisi i aquest client adquireixi una nova OMFS, podria recuperar tots els nous components de la màquina antiga, reduint així la inversió.

Empreses o entitats relacionades

Maquinaria de Producción Europea, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    30/07/2024

  • Newsletter Metal

    29/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoEasyfairs Iberia - MetalMadrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis