Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aimplas amplía sus instalaciones para garantizar la seguridad de los envases

Aimplas amplia les seves instal·lacions per garantir la seguretat dels envasos

14/04/2009

14 abril 2009

L'Institut Tecnològic del Plàstic ( Aimplas ) ha ampliat les seves instal·lacions i equipament per a "garantir la seguretat i qualitat dels productes envasats amb materials plàstics destinats al sector cosmètic, farmacèutic i fonamentalment al de l'alimentació, a qui van dirigits el 80 per cent d'els envasos plàstics ", segons ha informat la Generalitat en un comunicat a Europa Press.

Aquesta iniciativa de millora tecnològica va ser subvencionada per l'Institut de la Mitjana i Petita Indústria Valenciana (Impiva) amb 300.000 euros, que es van destinar a l'adquisició de maquinària i equipament de laboratori específic per a la fabricació d'envasos i processos d'envasat.

Segons han indicat les mateixes fonts, l'objectiu del projecte liderat per Aimplas és "garantir la qualitat i seguretat dels envasos plàstics", un sector que a Espanya genera un consum anual de més d'un milió i mig de tones.

L'Institut Tecnològic del Plàstic potència així l'assessorament tècnic que ofereix a les empreses fabricants d'envasos i amplia la seva capacitat per determinar que els envasos compleixen amb la normativa vigent i amb la legislació nacional, europea i americana.

Les línies de recerca en les que Aimplas treballa actualment relacionades amb envàs alimentari són el desenvolupament de nous materials plàstics, envasos biodegradables, els sistemes per envàs actiu i Intel ligent i la Sostenibilitat i l'eco-disseny.

Empreses o entitats relacionades

AIMPLAS - Instituto Tecnológico del Plástico

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    30/07/2024

  • Newsletter Metal

    29/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizadoEasyfairs Iberia - MetalMadrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis