Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fremm, más de 30 años formando a especialistas del metal

El centre compta amb equipament d'avantguarda en les seves 18 tallers i 16 aules, que es distribueixen en les seves més de 16.000 m2 de superfície

Fremm, més de 30 anys formant a especialistes del metall

Federació Regional d'Empresaris del Metall de Múrcia (Fremm)12/07/2013

La Federació Regional d'Empresaris del Metall de Múrcia (Fremm) compta amb més de 30 anys d'experiència formant en les especialitats sobre metall del Catàleg de Qualificacions. Els tallers i aules del seu Centre de Formació estan equipats amb les tecnologies més avançades per facilitar la transferència dels últims avanços a les empreses. El seu desvetllament per aportar valors afegits en l'àmbit empresarial, farà que a partir del proper curs, els seus alumnes afegiran un plus a la seva formació de qualitat amb l'obtenció d'un certificat de productivitat, després de convertir-se al primer Centre d'Excel·lència Festo a Espanya.

Al centre de formació s'imparteix ensenyament reglat, per a aturats, de reciclatge, autofinançats o privats, master i cursos postgraus, als quals s'afegeix els cursos de Grau Mitjà i Superior de Formació Professional i avançada en camps tan diversos com l'automoció, electricitat, telecomunicacions i motorisme fins a les energies renovables, calefacció, climatització i fred industrial, fabricació, automatització industrial, pneumàtica, hidràulica i màquines-eines. Així mateix, des de fa una dècada Fremm imparteix cursos a la carta en col·laboració amb les empreses interessades.

Façana de l'edifici de Fremm, a Múrcia
Façana de l'edifici de Fremm, a Múrcia.

Per afrontar aquesta comesa, compta amb unes instal·lacions amb una superfície superior als 16.000 metres quadrats, on s'acull a 18 tallers i 16 aules, que està atès per una plantilla qualificada de professors que, en la seva major part, procedeix del món empresarial, després d'haver-se format en indústries i centres d'avantguarda a Espanya i Europa.

Els senyals d'identitat en la gestió del centre es recolzen en l'aposta per la innovació, tecnologia avançada i qualitat, fins al punt que tots els alumnes dels cursos de formació no reglada reben un diploma oficial acreditatiu; tot això està encaminat a l'interès dels dirigents de la federació per la seva constant a aconseguir laexcelencia per contribuir al fet que les empreses creixin en competitivitat.

El desenvolupament de la competitivitat

“Recolzem la formació perquè creiem, des de la nostra constitució com a organització empresarial, que és la millor via perquè les pimes puguem mantenir, garantir i desenvolupar la nostra competitivitat al mercat global, vista la rapidesa amb que se succeeixen els canvis tecnològics”, explica Juan Antonio Muñoz Fernández, president de Fremm, qui defensa les inversions empresarials i el suport de les Administracions en activitats formatives. “Són el mitjà més eficaç i rendible que tenim els empresaris per afrontar els nostres reptes i vetllar pel creixement econòmic i benestar dels ciutadans”, apunta.

Fremm compte en les seves instal·lacions amb un total de 18 tallers i 16 aules

Fremm compte en les seves instal·lacions amb un total de 18 tallers i 16 aules.

Els més de 6.500 alumnes que van passar l'any passat pel centre de formació van participar en alguna de les 220 activitats desenvolupades, que en total van suposar més de 26.300 hores lectivas.de les persones formades, 411 van correspondre a aturats, dels quals en part s'integren en les empreses del metall de les associacions i gremis de la federació.

“Comptem amb un observatori per conèixer les necessitats formatives de les empreses i ajustar la nostra oferta a la seva demanda. Això afavoreix que l'òptim nivell d'inserció laboral que tenim en finalitzar els cursos”, apunta el dirigent empresarial. A més, l'organització disposa d'una borsa de treball amb els alumnes formats en Fremm.

Respecte a 2013, Fremm ha intensificat la seva aposta per la formació bonificada, amb una oferta en el primer trimestre d'uns 60 cursos, que abasten tant l'oferta en obert com la dissenyada a la carta, amb un total de 720 alumnes formats.

Empreses o entitats relacionades

Federación Regional de Empresarios del Metal de Murcia

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • VOLLMER VHybrid 260

    VOLLMER VHybrid 260

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    30/07/2024

  • Newsletter Metal

    29/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Next Business Exhibitions, S.L. - Advanced Machine ToolsEasyfairs Iberia - MetalMadridAspromec - Asociación de profesionales para la competitividad del mecanizado

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis