Lambda Automotive, S.L. - Altres equips per a tallers mecànics

Tecnomotor Socio 410 / Socio 480 / Socio 490

Equips de diagnosis: és possible imprimir l'informe en qualsevol funció del programari

Fotografia de Equips de diagnosis
Es tracta del dispositiu més avançat en diagnosi autònoma. Un mòdul de PC amb diagnosi integrada i un oscil·loscopi d'alt rendiment, amb les millors prestacions.

Funcions i característiques principals:

- Búfer Oscil·loscopi & Zoom: l'oscil·loscopi integrat amb freqüència de mostreig de 100 MS/s i 13 bits de resolució, està a l'avantguarda de l'automoció.

Afegint el búfer de 64 MB de Ram per a l'emmagatzematge de dades, la transmissió sense fil, la bateria interna per funcionar sense font d'alimentació, la pantalla LCD per a qualsevol visualització de dades independent i la grandària extremadament petita.

- El búfer oscil·loscopi, les formes d'ona i l'adquisició de dades en sèrie de les unitats es poden guardar en format electrònic per a la seva posterior revisió o enviar a un especialista per a una consulta o per crear la seva pròpia base de dades de valors de referència.

- Bluetooth &Wifi: en l'equip s'ha aconseguit integrar dos mòduls sense fils per satisfer les diverses necessitats d'instal·lació. És possible usar indistintament la comunicació Bluetooth o Wifi en el PC ja que tots dos són capaços de suportar una comunicació de dades cap al Soci 400 de 2 Mbit/s.

- Aïllament galvànic: per evitar “tornada de massa” i curtcircuits entre el diagnòstic de sèrie i l'oscil·loscopi s'ha pensat separar galvànicament aquests dos mòduls amb la finalitat d'evitar el possible trencament del dispositiu o del vehicle.

- És possible usar l'equip de forma autònoma per a operacions de verificació ràpida sense la necessitat de connectar l'ordinador i esperar al fet que l'encès.

Utilitzant el teclat i la pantalla LCD en l'equip és possible:

- Mesures de tensió amb multímetre

- Mesurades de resistència amb multímetre

- Mostrar formes d'ona en oscil·loscopi

- La robustesa de l'equip està garantida gràcies a la coberta sobremoldeada capaç de protegir de caigudes accidentals o de qualsevol agent extern (greix, oli, etc) amb un grau de protecció IP54.

- Guardat de dades en Test de Carretera. L'equip incorpora 1 GB de memòria interna que pot emmagatzemar les dades de la comunicació en sèrie amb la unitat de control, i l'usuari de l'oscil·loscopi pot revisar-les posteriorment. Durant l'adquisició de dades no és necessari mantenir la comunicació activa amb el PC.

- És possible imprimir l'informe en qualsevol funció del programari, com a recordatori o bé per enviar la informació a un especialista (com a informe de diagnosi) o com a informe de reparació per al client.

- Elevada memòria interna (64 MB).

- 100:Ms/s velocitat de mostreig (per llegir senyals molt ràpids: línies flexray i línies Ca d'alta velocitat).

- Alta Resolució (precisió en un ampli interval, voltatge de la bateria, sensor O2, sensors analògics, injectors).

- Cobertura de "Base Dades" disponible para USA.

- 12 mesos d'actualitzacions incloses.