Lambda Automotive, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Lambda Automotive, S.L.
Av. Doña Ana Nave 7
29130 Alhaurín de La Torre (Málaga) Espanya
☎:  +34‑952412953  
w:  www.lambdamotive.com
Solucions eficients de tecnologia per a automoció

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación

Lambda Automotive SL és una empresa creada per un grup d'Enginyers i Tècnics especialistes en l'electrònica de l'automòbil, i que ofereix una sèrie de productes i serveis relacionats amb el món de l'automoció.

Lambda Automotive SL és importadora de Tecnomotor Spa., fabricador italià d'equipament de diagnosi per al taller de mecànica i electrònica de vehicles. A més Lambda disposa d'un catàleg ampliat de productes d'electrònica d'automoció de fabricants europeus i asiàtics.

Lambda Automotive SL és, d'altra banda, desenvolupadora de solucions per al sector de l'automòbil, aportant solucions de mobilitat i diagnosi remota de vehicles a particulars i empreses.

Objectius

Lambda Automotive SL es perfila com a empresa de venda i desenvolupament de productes i solucions tecnològiques específiques per a cada client, tenint com a potencials clients empreses asseguradores d'automòbils, tallers d'automoció, empreses de renting de vehicles, empreses que disposin de flotes de vehicles, autoescoles, empreses del lloguer de vehicles, etc.