Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Acuerdo de exclusiva de Met-Mann y ARCE para estufas de pellets y estufas de leña

Acord d'exclusiva de Met-Mann i ARCE per estufes de pellets i estufes de llenya

16/11/2007

16 novembre 2007

Met-Mann ha arribat a un acord amb el fabricant ARCE per comercialitzar en exclusiva les estufes de pellets domèstiques i les estufes de llenya.

Entre l'àmplia gamma de productes destaquen:

  • L'estufa de pellet de 7-11,5 kW, model Lexia. Es tracta d'una estufa en acer o ceràmica, que utilitza biocombustible natural i que permet emmagatzemar el combustible fàcilment. També és senzilla d'instal lar, requereix un manteniment i neteja menys freqüents que altres del mercat i una gran capaciadad per a l'alimentació del combustible, amb un cop al dia n'hi ha prou. A més, admet la gestió electrònica de la temperatura, permet optimitzar els consums i l'encesa i apagat són programables.
  • L'estufa de llenya de 10 kW, model Ottagono. També disponible en acer o ceràmica, amb vidre ceràmic resistent a 800 º C i calaix de cendres extraïble a foc encès. En aquest model, l'aire primari és ajustable manualment i el secundari fix. A més, consta de sacseja-graella exterior. Ofereix una calefacció per convecció natural, amb la possibilitat de ventilació forçada.
  • L'estufa de llenya de 13 kW, model Caminetto. En acer o ceràmica, consta de calaix de cendres extraïble a foc encès i vidre ceràmic resistent a 800 º C. També en aquest model l'aire primari s'ajusta manualment i el secundari és fix. Així mateix, compta amb sacseja-graella exterior i permet obtenir una calefacció per convecció natural amb la possibilitat de ventilació forçada o canalització. Existeix a més un model amb escalfa plats.
  • L'estufa de llenya de 7,5 kW, model Visp - Elite per la seva part destaca per la seva versió en pedra natural, amb la possibilitat de lliurar-acabada en acer. Amb vidre ceràmic resistent a 800 º C, inclou calaix de cendres extraïble. L'aire primari és ajustable manualment i la placa de fosa té els anells extraïbles. En aquest model, les empunyadures són d'acer inoxidable. Permet obtenir la calefacció per convecció natural i compta amb placa per cuinar.

Empreses o entitats relacionades

Metmann - Metalúrgica Manlleuense, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Equipamiento industrial

    08/10/2024

  • Newsletter Equipamiento industrial

    24/09/2024

Enllaços destacats

Advanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis