Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Retenes TTO–KOK: tecnología avanzada y materiales fiables

Retens TTO-KOK: tecnologia avançada i materials fiables

11/01/2007
Les dependències per eix rotatiu és un component indispensable en qualsevol equip mecànic que funcioni amb lubricació i és un element el disseny i material han de triar amb molta cura per garantir un ús correcte i una llarga vida. Els guàrdies estan fabricats seguint tècniques modernes i amb materials de fiabilitat per a garantir completament tots els requeriments en ús.
Les dependències TTO-KOK, que comercialitza l'empresa Euro Bearings Spain, SL , està constituït, principalment, per un suport metàl·lic, que sol ser de làmines d'acer o acer inoxidable, una molla toroïdal d'acer C72 fosfatat (estàndard) o d'acer inoxidable AISI 302 (per a àcid i aigua) i un llavi de retenció, un element que assegura la estanquitat per contacte directe, que s'ha de mantenir en els límits més baixos possibles per assegurar una fricció moderada i reduir al mínim la calor generat, per tal de garantir que conservi les seves propietats durant un llarg període de temps.
Els guàrdies TTO-KOK també consten d'un elastòmer, que depenent de la seva aplicació tindrà unes característiques o altres. El NBR, és a dir, elastòmer de base de nitril, és d'ocupació general per la seva alta resistència als olis minerals i vegetals, a l'abrasió, a la flexió i al inflament. Pot ser també indicat per a compostos inorgànics, alcalins i àcids en concentració i temperatura no elevada. El VMQ, elastòmer de base de Silicòtics, té unes propietats fisicomecàniques inferiors a les d'altres tipus (resistència al trencament, laceració i allargament) però presenta una deformació permanent molt baixa i un coeficient de fricció molt reduït que en algunes aplicacions resulta d' extrema importància. Presenta bona resistència als olis minerals però no a les gasolines, àcids i hidrocarburs clorats. Finalment, el FPM o elastòmer de base de fluorocarbonos compta amb unes bones propietats físiques en alta temperatura (amb puntes de fins a +250 º C). És el millor dels elastòmers per resistir olis, carburants, dissolvents i agents químics en general. No es recomana la seva utilització en presència de èsters, cetones o amines. És indispensable el seu ús en aplicacions on les condicions en funcionament fan que altres elastòmers envelleixin i es degradin molt ràpidament.
Imagen

Recomanacions per a un bon ús

Per a un ús òptim dels retens, Euro Bearings Spain, SL recomana la superfície de l'eix a la zona de fricció del llavi, ha d'estar polida segons la norma H11. El grau d'acabat i la duresa de la zona de retenció són factors essencials per a les prestacions i durada de la guàrdia. En línies generals, la duresa mínima ha d'estar al voltant de 45 HRC, per a velocitats perifèriques de 3 o 4 m / s, mentre que per a velocitats superiors, convé superar els 55 HRC. Un altre aspecte a tenir en compte és el seient. La cavitat cilíndrica ha d'estar acabada segons ISAH8 amb bisellats de més o menys 1 mm per 5-10.
Segons Euro Bearings Spain, en la fase de construcció és necessari assegurar la màxima concentricitat de l'eix en relació amb el seient. Qualsevol excentricitat entre aquests provoca una solidificació del llavi de retenció que produeix un augment de temperatura que va a sumar-se al de treball i / o l'ambient. Finalment, l'empresa destaca el descentrament, que es produeix quan l'axis de l'eix de rotació no coincideix perfectament amb l'eix de rotació. Aquesta excentricitat no ha de tenir valors que el guàrdia estàndard, mitjançant l'efecte elàstic del llavi amb el seu moll toroïdal, no pugui superar.

Empreses o entitats relacionades

ISB Ibérica - Euro Bearings Spain, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Equipamiento industrial

    08/10/2024

  • Newsletter Equipamiento industrial

    24/09/2024

Enllaços destacats

Advanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis