Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Zwick Ibérica organiza en junio dos jornadas técnicas sobre materiales plásticos

Zwick Ibèrica organitza al juny dues jornades tècniques sobre materials plàstics

24/05/2012

24 de juny de 2012

Imagen

Zwick Ibèrica organitzarà al llarg del proper mes de juny dues jornades tècniques en el Centri Català del Plàstic, de Terrassa, que versaran sobre els materials plàstics. Així, el dia 22, l'empresa explicarà l'impacte de pendular en polímers i compostos, en una sessió que es desenvoluparà de 10.15 a 16.30 hores, i que comptarà amb diversos experts de l'empresa que abordaran temes com els assajos pendulares d'impacte, la influència dels paràmetres i les novetats tecnològiques en aquest tipus d'assajos i la mecànica de la fractura.

D'altra banda, la companyia organitzarà una segona jornada el proper 27 de juny de 9 a 15 hores, que versarà sobre els paràmetres clau per a la determinació de l'índex de fluïdesa, l'ús d'extensometria en assajos de tracció de plàstics o cautxús i la preparació de mostres per obtenir òptims resultats en els assajos d'impacte, entre altres aspectes. En la jornada, la companyia explicarà com el Testxpert pot incrementar l'eficiència dels assajos de materials, i realitzarà demostracions pràctiques d'assajos d'impacte, tracció i mesura de l'índex de fluïdesa.

Empreses o entitats relacionades

ZwickRoell, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Laboratorios

    17/09/2024

  • Newsletter Laboratorios

    16/07/2024

Enllaços destacats

Pharmalog

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

Entrevista a Optimiza

“Nuestros expertos son capaces de diseñar, asesorar y apoyar proyectos de desarrollo de nuevos materiales o recubrimientos”

OTRAS SECCIONES

Serveis