Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Regranuladoras de EVA
Per a la recuperació dels orillos dels films

Regranuladoras d'EVA

Redacció Interempresas23/03/2012

23 de març de 2012

La difusió cada vegada major a nivell mundial de les instal·lacions fotovoltaiques (en el 2011 s'estima que el total de potències instal·lades va ser entorn de 24 GW, amb un increment del 26% respecte al 2010) impulsa la creixent utilització de components i materials emprats en tals sistemes, entre els quals els films EVA per realitzar els mòduls fotovoltaics i les seves corresponents tecnologies per produir-los.
Regranuladoras Exact Cyklop 20
Regranuladoras Exact Cyklop 20.

Normalment, els mòduls fotovoltaics presenten una estructura tipus sándwich formada per la cèl·lula fotovoltaica en el centre, dos films EVA, una placa de vidre que assegura la resistència mecànica i les transmissions òptimes, i una fulla de Black Sheet per a l'aïllament dielèctric. El sándwich s'escalfa en un forn a 140 °C aproximadament, de manera que les capes se sueldan entre si, l'EVA passa de translúcido a transparent i l'aire intern residual s'elimina, evitant així la formació de bombolles. Finalment, el sándwich es fixa en un marc d'alumini anodizado anticorrosión.

La solució d'Exact

La gamma de regranuladoras Cyklop 20, proposta per Exact —empresa comercialitzada per STX Radial Ambient— per a la recuperació dels orillos dels films EVA, utilitza un sistema de tractament totalment en fred, atès que els orillos tenen un espessor de 450/500 micres i s'han de transformar en grànuls sense superar determinades temperatures, per evitar l'alteració de les seves característiques. Les Exact poden mantenir en tensió els orillos provinents de la línia d'extrusió, a través d'una sèrie de corrioles sincronitzades amb la velocitat d'aquesta mitjançant un senyal analògic i un braç ballarí de compensació

Després del pas en una cinta transportadora, els orillos s'introdueixen en els rotllos de compressió perfilats amb punta de diamant, regulables per adaptar-se a espessors i amples diversos. En cadascun dels canals d'entrada poden introduir-se dues o més orillos alhora, que prenen l'aspecte d'una cinta semirrígida.

La cinta es talla sense esforç per la maduixa muntada sobre un buje excèntric per a la regulació micrométrica del tall, i així s'obté un granulado de dimensions uniformes que té un pes específic entorn dels 400 g/dm3 i pot reintroducirse en un percentatge adequat en el cicle d'extrusió sense crear desequilibris en el sistema de dosatge gravimétrico ni alterar les característiques del film a realitzar.

Empreses o entitats relacionades

STX Radial Ambient, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Laboratorios

    17/09/2024

  • Newsletter Laboratorios

    16/07/2024

Enllaços destacats

Pharmalog

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

Entrevista a Optimiza

“Nuestros expertos son capaces de diseñar, asesorar y apoyar proyectos de desarrollo de nuevos materiales o recubrimientos”

OTRAS SECCIONES

Serveis