Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hilados Biete ayuda en el cumplimiento de las normas higiénico-sanitarias APPCC
La signatura presenta els seus nous articles per al sector de la neteja professional

Filats Biete ajuda en el compliment de les normes higiènic-sanitàries APPCC

Redacció Interempresas04/01/2012

4 de gener de 2012

Filats Biete exposa de nou en la Fira Hygienalia-Pulire per presentar un gran nombre de novetats. Des d'articles amb codi de color per diferenciar zones de treball fins a guants o sistemes de neteja amb microfibras.

En aquest sentit, les novetats de Filats Biete passen per una àmplia gamma d'articles amb codis de colors que permeten diferenciar zones d'ús o risc per color, tal com recomana l'OMS i els plans d'Higiene, ajudant a complir les normes higienico-sanitàries APPCC. Aquests productes poden ser pals d'alumini, haraganes, recogedores, escombres, galledes, fregonas, mopas, etc., disponibles en una completa gamma en 4 colors.

L'ús d'articles amb codi de color permet diferenciar zones d'ús i evitar riscos per contaminació creuada
L'ús d'articles amb codi de color permet diferenciar zones d'ús i evitar riscos per contaminació creuada.

Guant de microfibra

Un altre producte presentat és un guant de microfibra de triple ús amb 3 capes: cristalls, lluentor i pols amb 3 tipus de teixit especial de microfibra ‘microglass’, ‘suede’ i Terry. Un només guant per 3 aplicacions.

Sistema LCM

El sistema de neteja amb microfibra (LCM) està desenvolupat per a neteges de manteniment i/o desinfecció en el mitjà hospitalari consistent en carros, galledes amb tapes hermètiques, suports i mopas.

Mitjançant la preimpregnación de les mopas i baietes s'aconsegueix disminuir el consum d'aigua i de productes químics, es redueix el risc de contaminació creuada i s'aconsegueix un màxim nivell d'higiene i desinfecció.

Impregnant les mopas i baietes s'aconsegueix disminuir el consum d'aigua i de productes químics
Impregnant les mopas i baietes s'aconsegueix disminuir el consum d'aigua i de productes químics.

A més, l'empresa també presenta una nova gamma de carros de neteja amb tots els accessoris per facilitar neteja i trasllat en grans espais, una nova gamma de discos abrasius, noves galledes per fregona, incrementarà la gamma de microfibras i la de roba d'un sol ús.

Empreses o entitats relacionades

Hilados Biete, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Laboratorios

    17/09/2024

  • Newsletter Laboratorios

    16/07/2024

Enllaços destacats

Pharmalog

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

Entrevista a Optimiza

“Nuestros expertos son capaces de diseñar, asesorar y apoyar proyectos de desarrollo de nuevos materiales o recubrimientos”

OTRAS SECCIONES

Serveis