Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ressol lanza al mercado unos nuevos paños de cocina 100% microfibra

Ressol llança al mercat uns nous draps de cuina 100% microfibra

09/03/2011

9 març 2011

L a empresa especialitzada en el disseny i producció d'articles per a neteja professional Filats Biete, sota la seva marca Ressol , ha desenvolupat una nova línia de draps de cuina en microfibra per a tasques concretes com assecat i repassat de copes i gots, assecat de mans quan es manipulen aliments, etc.

La utilització de draps tradicionals de cotó en cuines industrials pot arribar a ser perillosa al contacte amb aliments i aigua ja que es desenvolupen bacteris en els mateixos produint un greu risc per a la salut humana. Una alternativa és el paper però el seu ús prolongat pot comportar un cost excessiu per al consumidor. Amb aquests nous draps Ressol, es disminueix el risc de reproducció de bacteris, que es tracta d'articles sense cotó en la seva composició i la seva capacitat d'assecat i neteja és molt més gran que els convencionals, per l'acció de la microfibra).

Amb aquests nous draps de cuina Ressol, es disminueix el risc de reproducció de bacteris, que es tracta d'articles sense cotó en la composició...
Amb aquests nous draps de cuina Ressol, es disminueix el risc de reproducció de bacteris, que es tracta d'articles sense cotó en la composició.
Així mateix, Filats Biete ha llançat altres novetats al mercat, com són el guant de microfibra en xenilla, especialment indicat per a neteja d'oficines, escoles, bancs, etc. per la seva gran capacitat d'absorció de pols i brutícia tant en sec com lleugerament humida.

Una altra novetat són les noves pals de fregar de fil de microfibra en diverses mides i pesos, que milloren el rendiment de l'operari i disminueixen el consum de productes químics. L'empresa també ha ampliat la seva gamma de microfibres-pals de fregar, baietes, manyoples, mopes, plomalls, entre altres) i la seva gamma de plàstics, injectats per la pròpia empresa-cubs, recollidors, etc. en 4 colors-per ajudar a complir les normes higiènics-sanitàries APPCC.

Empreses o entitats relacionades

Hilados Biete, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Laboratorios

    17/09/2024

  • Newsletter Laboratorios

    16/07/2024

Enllaços destacats

Pharmalog

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

Entrevista a Optimiza

“Nuestros expertos son capaces de diseñar, asesorar y apoyar proyectos de desarrollo de nuevos materiales o recubrimientos”

OTRAS SECCIONES

Serveis