Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Técnica de medir contrastada como referencia de confianza
Desenvolupament i introducció de tecnologies de producció revolucionàries

Tècnica de mesurar contrastada com a referència de confiança

HorticomNews20/02/2004

20 de febrer de 2004

El grup Gramoflor, productor de substrats i terres universals, des dels seus començaments en 1999 ha aconseguit sorprendre al sector verd amb nombroses innovacions tècniques. Així, l'empresa, ha tingut un paper important en el desenvolupament i la introducció de tecnologies de producció revolucionàries com el Volumat i una màquina de recollida de mostres.

El grup Gramoflor, productor de substrats i terres universals, reconegut entre els horticultores professionals per la seva qualitat i el seu servei complet, des dels seus començaments en 1999 ha aconseguit sorprendre al sector verd amb nombroses innovacions tècniques. Així, l'empresa, que se situa en l'avantguarda del sector, ha tingut un paper important en el desenvolupament i la introducció de tecnologies de producció revolucionàries com el Volumat i una màquina de recollida de mostres.


Dosificadora d'abonament contrastada


Per Gramoflor, no obstant això, el valor nou de les seves màquines no constitueix la principal motivació per al seu compromís, sinó la seva utilitat pràctica i la seguretat qualitativa que s'aconsegueix a través d'elles i que es volen transmetre al client. Per recalcar aquesta reivindicació, l'empresa no es va conformar amb la mera declaració d'una tècnica contrastada, sinó que es va dirigir a l'Oficina de Contrastos de Pesos i Mesures de Baixa Saxònia perquè certifiqués oficialment el Volumat, la balança de cinta transportadora, així com, el dosatge d'abonament el contrast del qual és un èxit fins ara únic al mercat.

Altres màquines que per raons tècniques no es poden contrastar, són revisades per un especialista independent que també comprovarà el seu funcionament contínuament a força de proves fetes a l'atzar. Amb aquest procediment d'anàlisis internes i externs, l'empresa vol garantir que tots els processos productius siguin transparents i comprovables per al client. En ells, com a mesura de referència sempre s'aplicaran els valors fixats per l'Oficina de Contrastos de Pesos i Mesures de Baixa Saxònia i un especialista independent, encarregat de la verificació i l'anàlisi de la tècnica.

Per saber més: info@gramoflor.de

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades