Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sustratos adaptados a las necesidades individuales
Gramoflor en l'horticultura, jardineria i agricultura internacional

Substrats adaptats a les necessitats individuals

INDE, S.L.26/08/2003

Laboratoris.

L'empresa Gramoflor Vertriebs GmbH & Co. KG es troba en aquests moments en el seu tercer any de treball com a distribuïdora. La venda de substrats universals i especialment la venda de substrats adaptats a la necessitats individuals constitueixen el seu punt fort dins de l'horticultura, jardineria i agricultura alemanya, així com, dins del mercat internacional.

El ràpid èxit, l'acceptació i la satisfacció dels clients li donen sentit a la decisió presa per Gramoflor d'introduir-se al mercat dels substrats com a productor i distribuïdor. Aquesta decisió ha resultat ser la correcta, tal com ho demostra avui dia, la posició de Gramoflor al mercat, no només alemany, sinó també en l'internacional.


    Fàbrica.

Gramoflor no només destaca pels seus productes innovadors, com pot ser el Gramofibre, producte especial compost per fibra de torba, que posseeix una estructura molt estable, que proporciona les millors condicions per assegurar l'eficàcia de les propietats físiques desitjades en un substrat. Sinó que, com indica el seu slogan "Gramoflor- Qualitat des del principi", té un assessorament especialitzat i la seva màxima prioritat és la seguretat en el producte. Per poder complir aquestes expectatives i intentar reduir al màxim durant la producció el marge d'error, l'empresa inverteix en moderna tecnologia: en la seguretat que dóna l'alta qualitat de la torba del nord d'Alemanya i en personal qualificat. Gramoflor s'ha preocupat en els últims anys per les innovacions, que tant reconeixement li han donat.


Volumat.

Una d'aquestes innovacions revolucionaries desenvolupades per Gramoflor és el Volumat, aprovado per l'oficina de contrast i inventat per Gramoflor. Ha estat la primera màquina totalment automatitzada que existeix dins de la branca per mesurar el volum dels substrats. Així Gramoflor pot garantir que els seus clients reben la quantitat de substrat exacta que figura en la seva factura. L'oficina de contrast, nomenada anteriorment, és la institució que s'encarrega de controlar que els consumidors reben la quantitat de producte que paguen, per posar un exemple, l'oficina de contracti és la que s'encarrega de calibrar els expenedors de gasolina.

Els dosificadors d'abonament i les bandes transportadoras de torba estan igual que el Volumat destacats amb el segell d'aquesta institució. Les fàbriques disposen també de la màquina recogedora de mostres totalment automatitzada, que serveix per portar un control de qualitat i en cas de reclamació poder recórrer a una mostra original del producte elaborat en aquestes fàbriques.


    Tomadora de mostres.

Aquesta màquina va ser aprovada asímismo per una institució vinculada a la torba i els productes derivats de la mateixa. Durant el procés de producció d'un substrat, aquesta màquina pren cada 5 o 10 segons totalment de forma automàtica una petita mostra. Aquestes mostres s'uneixen al final del procés de producció contenint totes les dades rellevants. En anar recollint petites mostres durant tot el procés de producció, la mostra que s'obté  al final, és una mostra general de tota la producció. Aquesta mostra es conserva en condicions òptimes, és a dir, a les fosques i en un lloc fresc, perquè no es vegin afectades les seves propietats i durant un període de temps que sol ser aproximadament de mig any. Tots els productes porten en l'envàs un nombre que es correspon amb el nombre de producció, també les mostres són envasades en petites borses amb el nombre corresponent, de manera que en cas de reclamació o d'algun altre problema, sempre es pot recórrer a aquesta mostra i realitzar les proves que en cada cas siguin pertinents.


Màquina de vapor.

Un altre exemple del desenvolupament tècnic de Gramoflor és la màquina de vapor. Amb aquesta màquina se sotmet a la torba a un tractament a vapor, el qual, no afecta a l'estructura de la torba ni a les seves propietats originals. Aquest tractament garanteix que la torba estigui completament lliure de males herbes i no altera l'estructura de la torba ni li resta cap qualitat, mantenint així doncs totes les seves qualitats.

Al costat de les tècniques innovadores, els additius altament qualificats i totes les mesures que es prenen en relació a la qualitat, fa que els assessors disposin de la millor base per subministrar als seus clients el millor producte.


    Garbellat de la torba.

Com a matèria primera i part central dels substrats s'utilitzen tacs de torba rossa del nord d'Alemanya, aquesta es caracteritza per posseir una enorme estabilitat estructural i una gran capacitat de retenció aèria i d'aigua. Aquí és on es diferencia la torba del nord d'Alemanya amb la del Bàltic. Una de les principals diferències entre els pantans de la zona del Bàltic i dels pantans alemanys es reflecteix en la composició de la torba, en la torba alemanya s'observa a simple vista que està formada per fulles més grans de "sphagnum" en comparació de la torba del Bàltic, això fa que la torba alemanya sigui més estable en la seva estructura definitiva, mentre que la torba del Bático, composta per fulles molt més petites no arriba a tenir una estabilitat de l'estructura com l'alemanya. Aquí radica la principal diferència entre els dos tipus de torba, que influeix notablement en el cultiu.

Els tacs de torba rossa natural es recullen i emmagatzemen en grans dipòsits on són classificats depenent de la seva homogeneïtat, els tacs són sotmesos a un procés mitjançant el qual són partits en trossos més petits, d'aquests trossos s'obtenen els diferents garbellats i d'aquí les diferents estructures.


Classificació de la torba.

Gramoflor sedàs la torba en quatre fraccions (fina, mitjana, gruixuda i supergruesa). La fibra de la torba se separa i es treballa, d'aquí s'obté el Gramofibre. L'avantatge de separar la torba en diferents fraccions significa per Gramoflor poder realitzar un substrat d'acord a les exigències dels seus clients, és a dir, al gust del client.

La torba és barrejada amb diferents additius, tots ells d'alta qualitat, aquests són controlats no només per Gramoflor, sinó, també per institucions que controlen la qualitat dels substrats com és "Die Gütegemeinschaft für Substrate", institució que realitza anàlisi en les seves instal·lacions i fora d'elles amb l'únic objectiu de controlar la qualitat dels substrats. Per descomptat Gramoflor pertany a aquesta institució i se sotmet a les seves anàlisis, molts dels quals són per sorpresa, amb l'únic propòsit d'oferir-li als seus clients qualitat des del principi.


Turbera al Nord d'Alemanya.

    Pantà al Nord d'Alemanya.

Empreses o entitats relacionades

Gramoflor Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades