Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Burés acude como expositor a las muestras ObertPlant y Expogerden
De cara a la campanya de primavera

Burés acudeix com a expositor a les mostres ObertPlant i Expogerden

Marta F. Rebollos11/03/2003

11 de març de 2003

La innovadora empresa de terres, substrats i complements de jardineria, Burés, S. a., continua amb èxit la seva participació en les fires del sector. De cara a la campanya de primavera, exhibeix la seva àmplia gamma de productes en "Obert Plant" i "Expogarden".

La innovadora empresa de terres, substrats i complements de jardineria, Burés, S. a., continua amb èxit la seva participació en les fires del sector. De cara a la campanya de primavera, exhibeix la seva àmplia gamma de productes en "Obert Plant" i "Expogarden". L'equip que lidera Silvia Burés, doctora enginyera agrònoma Ph. D. en Horticultura, acudeix a aquestes mostres per considerar-les de summe interès per a l'àmbit professional en el qual aquesta empresa exerceix la seva labor.

La presència de Burés, S. a. en les jornades de portes obertes de "Obert Plant", els dies 28 de febrer i 1 de març, no s'ha circumscrit només a un paper d'expositor, sinó que ha inclòs la seva assistència com a ponent a una taula rodona sobre els "Reptes i oportunitats per a un màrqueting i marxandatge efectiu", dins de la primera edició del "Fórum de plantes ornamentals en test".

A la mostra de Vilassar de Mar (Barcelona), han assistit no només productors, sinó també proveïdors, gestors, floristes, ajuntaments o fins i tot jardiners. Aquesta cita és una de les obligades per al sector, ja que es desenvolupa en l'inici de la campanya de primavera, una de les èpoques més importants de l'any, atès que concentra el major volum de vendes.
D'altra banda, Burés, S. a. ha participat també, del 6 al 8 de febrer, en la fira mallorquina de "Expogarden", a la qual ha acudit en qualitat d'expositor i de la qual ha realitzat un balanç molt positiu.

Més informació en edecom21@edecom21.com

Empreses o entitats relacionades

Burés, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades