Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tierras y sustratos: normativas, tipos de productos y merchandising
L'associació espanyola de centres de jardineria organitza trobades professionals

Terres i substrats: normatives, tipus de productes i marxandatge

Pere Papasseit19/07/2002

L'associació espanyola de centres de jardineria ha celebrat les jornades "Francisco Domingo" d'aquest any en la indústria de terres i substrats Burés. A el programa hi ha aspectes tècnics, de normatives, tipus de productes i marxandatge sobre la venda d'aquests materials en les tendes. La revista QEJ, Octubre (N 99) publicarà una crònica basada en els continguts d'aquesta reunió professional.

En un centre de jardineria, les terres es col·loquen prop de la sortida. Clients i proveïdors precisen, per a aquest tipus de productes en una tenda, d'un fàcil accés, diu Jordi Capella en les jornades tècniques organitzades per l'Associació de Gardens en les instal·lacions de la indústria de substrats Burés, a Barcelona.

Encara que els sacs de substrat semblen terra, en les tendes cal situar-los ben col·locats en palets "nets". A les terres i substrats cal donar-los "la seva categoria", si no "no tindran valor i preu", assegura Capella. La situació dels sacs d'aquest tipus de productes en les tendes es col·loquen per famílies  i per cadascuna, per grandàries de compra. El ponent en aquesta sessió de màrqueting d'aquesta jornada per a tendes de jardineria proposa per a la secció de terres i substrats "una mica d'imaginació" i màrqueting mix per a l'exposició dels envasos petits en els prestatges, associar els cactus i la seva terra específica, els bulbs i la seva terra, bonsais i el substrat, etc.

En les tendes, la informació als clients és molt important: en el sac, en els rètols... per part dels venedors. Santi González, director de l'Associació espanyola de centres de jardineria i Jordi Calaf, director comercial de Burés, un com a organitzador i l'altre com a amfitrió, van explicar el programa per plantejar als participants aspectes d'un treball eficaç en coneixements tècnics i comercials per a terres i substrats.

En el cas d'aquesta jornada, la sessió de treball va poder començar amb una visita comentada a "una indústria de substrats" per continuar amb les presentacions dels ponents. Què és un sòl, una terra, un substrat?, propietats dels sòls, situació actual de la normativa europea, una xerrada presentada per la Dr Silvia Burés.

En el número 99, per a Octubre d'aquest any, el QEJ, publicarà una crònica amb les informacions recollides en aquesta interessant jornada organitzada pels centres de Jardineria en la qual, al costat de informacions referides a marxandatge i PLV (publicitat en el punt de venda), es tracten els aspectes més rellevants per a les tendes en:

  • terres per a jardineria, tipus i volums
  • abonaments per a les plantes de jardineria, en la tendes de flors i plantes.
  • novetats en la utilització d'àrids, la gamma: pedres naturals, els tipus calcaris i els neutres,...

L'empresa de terres i substrats Burés té 37 anys, va dir Oleguer Burés en la benvinguda als participants de la jornada dels Garden Center assenyalant que en la seva activitat porten tot aquest temps incorporant nous materials a la jardineria, des de l'època en què la seva família que eren agricultors "preparaven substrats pàra fer planters en el mateix casc urbà de Barcelona".

Empreses o entitats relacionades

Burés, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades