Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Gramoflor consolida su producción sostenible de sustratos

Gramoflor consolida la seva producció sostenible de substrats

09/03/2012

9 de març de 2012

Els esforços d'avui dia per aconseguir formes d'economies sostenibles així com la protecció de la naturalesa i del clima mereixen les més altes qualificacions. Ja l'obligació envers el medi ambient i les properes generacions ho exigeixen. La filosofia de Gramoflor exigeix involucrar-se també en aquests temes.

A Alemanya els pantans intactes porten anys altament protegits. L'explotació de pantans únicament es realitza en àrees ja degradades i que ja a la fi del segle XIX, a principis del segle XX o després de la Segona Guerra Mundial van ser drenats i als, des de llavors, se'ls ha donat una utilització agrícola o forestal. No obstant això, en utilitzar-los de manera intensiva com a pastura o fins i tot per a l'agricultura, el pantà es va desgastant incessantment. L'única manera de parar aquest procés és una explotació selectiva amb una rehidratación i renaturalización posterior. En molts llocs i amb gran èxit, autoritats de protecció de la naturalesa, empreses explotadors de torba i grups de voluntaris de les associacions de protecció de la naturalesa ja estan col·laborant per crear pantans vius en aquells pantans utilitzats fins avui d'aquesta forma.

Abans i després: Desenvolupament amb èxit de pantans en el nord d'Alemanya. Foto: Gramoflor
Abans i després: Desenvolupament amb èxit de pantans en el nord d'Alemanya. Foto: Gramoflor.
Justament aquí és on el fabricant de substrats amb seu en el nord d'Alemanya, Gramoflor, veu la seva comesa: com a empresa amb una llarga tradició i experta en l'explotació i transformació de torba s'ha dedicat des de fa anys a la utilització responsable dels seus pantans en el nord d'Alemanya, així com al seu renaturalización sostenible a biòtops ecològics i rics en espècies.

Empreses o entitats relacionades

Gramoflor Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades