Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a GreenUp acogerá la jornada ‘2012: Hora de reinventar la gestión de zonas verdes urbanas’

GreenUp acollirà la jornada ‘2012: Hora de reinventar la gestió de zones verdes urbanes’

17/02/2012

17 de febrer de 2012

L'Associació Espanyola de Parcs i Jardins Públics (Aepjp) informa que el dia 29 de febrer, en el marc de la Fira de la Sostenibilitat en Urbanisme i Paisatgisme, GreenUp, se celebrarà en el recinte de Fira de València la jornada tècnica ‘2012: Hora de reinventar la gestió de zones verdes urbanes’.

La inauguració de la jornada serà a càrrec de l'alcaldessa de València, Rita Barberá, que estarà acompanyada del president d'Aepjp, Félix Moral Pérez, i del president de l'Associació Espanyola de Paisatgistes, Gustavo Marina Moreno.

Durant la jornada es procedirà a la presentació i activació pública de “vivirlosparques”, l'instrument TIC revolucionari del sector dels parcs i jardins, que suposa un punt d'inflexió en la forma d'entendre, conèixer, gaudir i gestionar els nostres parcs i jardins.

De la mà de l'experiència desenvolupada al parc Vivers de València, es mostraran les utilitats i possibilitats que permet visitar un parc des de casa.

El programa també inclou una taula debat-col·loqui titulada ‘Reinventar la gestió de zones verdes, una necessitat’.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Parques y Jardines Públicos

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Jardinería

    26/09/2024

  • Newsletter Jardinería

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis