Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nace Fòrum Verd, el nuevo referente para el sector del viverismo y la jardinería en Girona
El saló fa un salt qualitatiu amb la incorporació del Gremi de Jardineria de Catalunya

Neix Fòrum Verd, el nou referent per al sector del viverismo i la jardineria a Girona

Redacció Interempresas15/07/2011

15 de juliol de 2011

El Fòrum Verd pren el testimoni del Va salar de la Planta, Jardí i Complements de Girona, SPV, per convertir-se en el nou punt de trobada catalana i internacional per als professionals del món de la jardineria.
La consolidació del SPV, que l'any passat va rebre més de 4.000 visitants, és en realitat la llavor del Fòrum Verd. Quan els organitzadors van tancar la 10 ª edició de SPV al setembre passat, també van tancar una etapa per obrir una altra amb l'objectiu de renovar un saló, ja madur, redefinint-se com un espai bolcat en la innovació i centrat que els sectors vinculats a la jardineria —professionals i empreses— siguin protagonistes dins d'un espai comú.
El Fòrum Verd donarà a conèixer al públic les últimes novetats i tendències, tant del sector de la planta com els complements: es podrà trobar tot el relacionat amb el cultiu d'arbres, arbustos, coníferes, palmeres, fruiteres i cítrics, planta de flor, planta d'interior, abonaments i fitosanitaris, hivernacles, jardineria, llavors o mobiliari, entre uns altres. La cita, no obstant això, també posarà especial atenció en les noves possibilitats que s'obren en aquests camps. El saló vol convertir-se en un aparador dels productes més innovadors i en un àgora de debat perquè els professionals puguin intercanviar experiències i aportar les seves idees per dinamitzar encara més el sector. Per aconseguir aquests objectius, el Fòrum Verd a en el seu comitè organitzador una vintena d'entitats i organizaciones vinculades al món dels espais verds. Destaca la incorporación del Gremi de Jardineria de Catalunya com a soci del saló.
Presentació del Fòrum Verd a Girona
Presentació del Fòrum Verd a Girona.

Girona, nova seu del congrés biennal de jardineria i empresa

Una de les aportacions essencials del Gremi de Jardineria de Catalunya com a soci del Fòrum Verd és la celebració a Girona del Congrés Biennal de Jardineria i Empresa, una cita fins ara itinerant i que a partir d'aquest 2012 tindrà com a seu estable aquesta ciutat. L'escenari del congrés serà l'Auditori-Palau de Congressos de Girona, just al costat del Palau de Fires, on simultàniament s'estarà celebrant el Fòrum Verd. Un dels eixos del Congrés Biennal de Jardineria i Empresa serà justament la necessitat d'apostar per la innovació en un sector molt dinàmic que ha d'estar atent als canvis del mercat.
Segons les últimes dades disponibles, a Catalunya es calcula que hi ha més de 3.000 empreses que tenen la jardineria com a activitat, encara que d'aquestes només unes 2.000 es dediquen estrictament a aquest àmbit. El sector dóna treball a més de 40.000 persones, encara que gairebé la meitat dels treballadors estan emprats com a autònoms. Aquesta indústria és relativament jove. En mitjana, la majoria de les empreses tenen uns 16 anys d'antiguitat i tenen una plantilla de 10 persones. Un terç d'aquestes companyies facturen fins a 400.000 euros anuals. La majoria d'empreses del sector de la jardineria, un 57,1%, se situen en la demarcació de Barcelona, a Girona el 30,7%, a Tarragona el 7,3% i a Lleida el 4,9%. El 86% dels seus clients són propietaris particulars i són els que més facturació aporten, seguits de les comunitats de veïns, empreses constructores i ajuntaments.

Empreses o entitats relacionades

Fira de Girona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Jardinería

    26/09/2024

  • Newsletter Jardinería

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis