Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Bioflower: 10 años de productos para la agricultura ecológica
Pavelló 3, estand C9

Bioflower: 10 anys de productes per a l'agricultura ecològica

Redacció Interempreses27/09/2010

27 setembre 2010

Iberflora 2010 serà molt especial per a Flower , ja que celebra el desè aniversari de la gamma Bioflower. Va ser en aquesta fira, ja fa 10 anys, quan l'empresa va presentar el projecte d'incloure una gamma de productes per la jardineria i hort ecològics. D'aquesta manera es convertia en la primera empresa espanyola a apostar per una línia de productes ecològics. Abonaments, fitosanitaris, compostadors, etc., Es van llançar al mercat sota el lema 'Solució natural', amb una gran acollida. Prova d'això és que, fins a l'actualitat, la gamma ha duplicat el nombre de productes. Alguns d'ells són emblemàtics:, com l'abonament orgànic o el d'algues marines, i per descomptat, el 'Extracte Natural de Neem'.

Cada vegada són més els adeptes als cultius biològics. La gamma Bioflower està sobretot plena de productes específics per combatre plagues, ja sigui insectes o fongs. Entre la gamma de productes, es troben aquells que han aconseguit el segell de 'Visible en agricultura ecològica', inscrits en el Registre Oficial de Productes Fitosanitaris del MARM:

Gamma de productes 'Bioflower'
Gamma de productes 'Bioflower'.
  • Abonament orgànic Guano: Abonament a base de guano, esmena orgànica procedent d'aus marines.
  • Nou envàs 2010 'Extracte natural Neem', a punt per diluir: Insecticida a base d'extracte de Neem, de gran efecte contra els insectes. Ara amb el sistema 'llest per diluir'-treure l'anella de seguretat, enroscar i polvoritzar-.
El 'Extracte natural Neem', ara amb el sistema 'llest per diluir'
El 'Extracte natural Neem', ara amb el sistema 'llest per diluir'.
  • Sofrex: Fungicida-insecticida per controlar i prevenir malalties com l'oïdi i amb gran efectivitat contra àcars (aranyes vermelles i grogues).
  • Sal de coure: Fungicida per a tractaments preventius i curatius contra fongs, com roya, míldiu, antracnosis, etc.
  • Tricordermas: pols d'espores de soques de Trichoderma harzianum, actua preventiva i curativa contra fongs.
  • Bacillus thurigiensis: Insecticida contra larves de lepidòpters, sense pertorbar l'equilibri ecològic i sense deixar residus indesitjables en els cultius tractats.

Empreses o entitats relacionades

Productos Flower, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades