Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Gramoflor lanza al mercada una nueva corteza decorativa

Gramoflor llança al mercat una nova escorça decorativa

03/05/2010

14 abril 2010

L'empresa productora de torbes i substrats Gramoflor ha ampliat la seva exclusiva línia de productes amb la "Escorça decorativa" disponible en 4 granulometries diferents: 3-8 mm, 8-15 mm, 15-25 mm i 25-45 mm. A causa de la gran escassetat de matèria primera en els últims anys va augmentar considerablement la comercialització d'escorça de mala qualitat. Per garantir que els seus clients en un futur només reben escorça de la més alta qualitat del tipus Pinus maritima, l'empresa del nord d'Alemanya sotmet l'escorça de pi que comercialitza a un exhaustiu anàlisi de qualitat i garanteix amb el seu nom la selecció d'un producte de gran qualitat.

L'escorça decorativa Gramoflor ajuda a millorar el sòl en les seves aplicacions com mulching. Protegeix el sòl de la deshidratació i equilibra la temperatura. Si el gruix de la capa ho permet, prevé la proliferació de llavors de males herbes.

Escorça decorativa Gramoflor
Escorça decorativa Gramoflor.
L'escorça decorativa és un producte natural especialment apropiat, a causa del seu color vermellós, per a la decoració de qualsevol tipus de jardí. L'intens colorit d'aquest producte forma un atractiu contrast amb les fulles, les flors i la gespa. S'utilitza en superfícies per plantar, travesses, i també ressalten els camins en els jardins.

Empreses o entitats relacionades

Gramoflor Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades