Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Una cosechadora Deutz-Fahr 6095 HTS, primer modelo de máquina ensamblada en Rusia

Una recol·lectora Deutz-Fahr 6095 HTS, primer model de màquina assemblada a Rússia

12/09/2012

12 de setembre de 2012

La primera recol·lectora Deutz-Fahr assemblada a Rússia ha estat una DF 6095 HTS. La màquina, que va sortir el passat mes de maig de les línies de producció de la planta als afores de Moscou, representa el model d'avantguarda de la marca. Equipat amb el motor common rail Deutz TCD 2013 L06 4V, de 366 CV (269 kW), la 6095 HTS representa el model amb major rendiment de les màquines Deutz-Fahr de sis sacudidores. Gràcies al tall de 7,2 m equipat amb autocontrol, que ajusta automàticament l'altura de tall respecte a les irregularitats del terreny pel que fa al cos de la màquina, el rendiment resulta excel·lent en qualsevol condició de sega i en qualsevol tipus de terreny.

El sistema de trilla d'alt rendiment ofereix un elevadíssim grau de separació del gra ja en el còncau. L'exclusiu sistema de segments transversals permet modificar ràpidament la màquina durant la campanya i adequar la trilla i la separació al tipus de labor. A través de 5 posicions amb regulació elèctrica, el turbo separador HTS permet al model 6095 HTS aconseguir augments en la productivitat per sobre d'un 20% respecte als sistemes tradicionals. Les àmplies superfícies de garbellat (6,32 m² en el model 6095), la turbina de 44 àleps amb flux tangencial i els dos graons amb precriba regulable fan que el gra arribi a la tremuja perfectament net. Una altra exclusivitat de Deutz-Fahr són les dues tornades independents, que distribueixen uniformement el material en la taula de preparació per evitar sobrecàrregues del sistema de trilla i pèrdues inútils de cereal.

Imagen
La cabina Commander Cab IV equipada amb l'ordinador d'abordo CMM, al costat del sistema Agrosky (GPS), maximitza el desenvolupament tecnològic de la 6095 HTS fins als nivells més alts de la seva categoria. La producció de recol·lectores de 220 CV i 360 CV a Rússia per Same Deutz-Fahr inclou a més els drets per produir tres models de tractors Deutz-Fahr en el segment entre 165 i 265 CV, a més d'un altre model de 150 CV. L'objectiu és oferir al mercat Rus productes d'elevada tecnologia basats en l'experiència europea, però localitzats a la regió i, per tant, ‘Made in Rússia’.

En concret, quant al que es refereix a les recol·lectores, l'objectiu és posar a disposició solucionis tecnològiques que siguin capaces de satisfer de manera òptima les necessitats de l'agricultura d'aquesta regió.

Empreses o entitats relacionades

Deutz-Fahr - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.)