Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a TESA define su plan estratégico para los próximos cuatro años
José Manuel Caramés, Cap de Vendes de TESA analitza les necessitats que tenen els seus clients avui dia

TESA defineix el seu pla estratègic per als propers quatre anys

Teresa del Hoyo05/09/2008
TESA s'ha consolidat com a empresa líder en seguretat a nivell nacional i internacional, primera referència dels seus clients, externs i interns, posant tots els mitjans necessaris per afrontar amb èxit els reptes d'un mercat en continu canvi.

Jose Manuel Caramés, Cap de Vendes del Canal de Distribució de TESA, descriu amb l'entusiasme que proporciona el convenciment, el pla estratègic que Tesa té plantejat per als pròxims quatre anys i que resumeix en innovació de producte, formació del personal, i integrar el client a l'empresa.

"Integrar al client en l'empresa significa fer-lo partícip dels nostres coneixements, despertar el seu entusiasme plantejant junts solucions a totes les seves necessitats i oferir seguretat garantint-regularitat en el subministrament i qualitat", afirma.

José Manuel Caramés és Cap de Vendes del Canal Distribució per tot el territori nacional
José Manuel Caramés és Cap de Vendes del Canal Distribució per tot el territori nacional.
"Les persones són claus per l'èxit de l'empresa del segle XXI", afirma el cap de vendes de Tesa

Transmetre esperit de lideratge

Caramés no va amb embuts quan vol transmetre idees que té molt clares tant ell, com per part de la companyia. "Som líders del mercat, ho anem a seguir sent i, tant els que integrem l'equip humà de Tesa, com els nostres clients, han de percebre cada dia".

L'última convenció de TESA, celebrada a Sant Sebastià, que va reunir més de 150 persones dels departaments comercial, atenció al client i màrqueting de l'àrea Iberia, va servir per transmetre les pautes a seguir per als pròxims quatre anys i donar a conèixer les últimes innovacions en producte. En aquest sentit, els últims quatre anys han estat molt prolífics en el llançament de nous productes, i aquesta tendència, indiquen, va a continuar en el futur, unint innovació i tecnologia.

No es va oblidar l'aspecte lúdic, essencial per intercanviar opinions entre companys que no es poden veure de manera més habitual. "Això és prioritari perquè l'equip funcioni. Ningú s'ha de sentir estrany a la seva empresa i la necessitat de compartir problemàtiques ajuda a trobar solucions ".

Transmetre l'esperit de lideratge i ser conscients de pertànyer al millor equip són fonamentals per a treballar al carrer amb il·lusió, i en això té especial interès José Manuel Caramés.

Pany de portes de fusta per a sobreposar
Pany de portes de fusta per a sobreposar

Parlar el mateix idioma que el client

TESA continua innovant-des del seu naixement el 1941 - també en programes de gestió, que posa a disposició dels seus clients i permeten la màxima efectivitat en tasques diàries com comandes i reclamacions, per exemple.

"Es tracta de parlar la mateixa llengua amb els nostres clients i l'única manera és la connectivitat dels nostres sistemes de gestió, ajudant-los a implementar en els seus establiments, independentment que siguin grans o petits. L'intercanvi electrònic de dades és part fonamental ", puntualitza el cap de vendes.

TESA canvia el seu logo i imatge corporativa

TESA és una empresa que ha evolucionat considerablement en el seu aspecte tecnològic al llarg de la seva història, i els seus productes i solucions són considerats per clients i públic general d'alta gamma i punteros.El antic logo, tot un símbol gràfic i emocional per a l'empresa i tercers, se substitueix pel nou, que respon gràficament a la imatge i valors que són característics avui d'una empresa moderna i capaç d'aportar valor com TESA.

Imatge del nou logo de TESA
Imatge del nou logo de TESA.

Empreses o entitats relacionades

Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy