Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Otorgados los premios nacionales de investigación de la RSEQ

Atorgats els premis nacionals de recerca de la RSEQ

29/11/2004

29 novembre 2004

Amb motiu de la celebració del Dia Oficial de la Química, el passat 15 de novembre, va tenir lloc la cerimònia de lliurament dels Premis Nacionals de Química i Recerca que concedeix la Reial Societat Espanyola de Química (RSEQ). L'acte es va celebrar a la Universitat d'Alcalá, i va comptar amb la presència de representants dels ministeris d'Indústria i Educació i Ciència, de l'Alcalde de la capital cervantina, i del Premi Nobel de Química, Jean Marie Lehn, que apradinó l'esdeveniment.
Els guardons atorgats han estat:

· Premi a la investigació (patrocinat per Feique) al professor Dr Jaume Veciana, de l'Institut de Ciència de Materials de Barcelona (CSIC).

· Premi de química inorgànica (patrocinat per Bruker Espanyola) al professor Dr José Gimeno Heredia, del Departament de Química Orgànica i Inorgànica, Universitat d'Oviedo.

· Premi de química orgànica (patrocinat per Janssen Cilag), al professor Dr Antonio Echevarren, de l'Institut Català d'Investigació Química.

· Premi de química-física (patrocinat per Broker Espanyola), al professor Drs Toribio Fernández Otero (Universitat Politècnica de Cartagena) i Francesc Illas Riera (Departament de Química Física, Universitat de Barcelona).

· Premi de química analítica (patrocinat per RSEQ) a la professor Dra María Dolores Pérez Bendito, del Departament de Química Analítica, Universitat de Còrdova.

· Premi d'enginyeria química (patrocinat per Fundació 3M) al professor Dr Antonio de Lucas Martínez, del Departament d'Enginyeria Química, Universitat de Castella-la Manxa.

Més informació: www.feique.org

Empreses o entitats relacionades

Consejo Superior de Investigaciones Científicas
Federación Empresarial de la Industria Química Española
Real Sociedad Española de Química

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    03/10/2024

  • Newsletter Química

    26/09/2024

Enllaços destacats

TechsolidsSmagua - Feria de ZaragozaAECQAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis