Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Equiplast 1999 - PERIFÉRICOS

Equiplast 1999 - PERIFÈRICS

01/11/1999

PERIFÈRICS

Alimatic

En el Stand C 308, Palau 1 de Montjuïc 2, Alimatic exposa un equip totalitzador, control i registre de la quantitat de material que consumeix la màquina de transformació. És aplicable a extrusores bufadores i injectores.

- També exposa un deshumidificador de materials tècnics, amb registre de paràmetres de producció en pantalla tàctil gràfica i possibilitat de connexió a PC o impressora per a obtenció i tractament de registres.

- Mostra, així mateix una completa gamma de dosificadors gravimètrics, amb capacitat entre 30 i 2.000 kg / hi de 2 a 8 components. Incorpora una execució especial per dosificar colorant o additius en pols, així com un programari de control i supervisió del consum de cada un dels materials per cada màquina o integrat per extrusores.

- Altres productes que es poden veure aquí són els transportadors monofàsics, trifàsics i multiestacionales des de 5 fins a 40 litres.

- Un nou robot Robatori 2000 creat per Virginio Nastri, per al Emmagatzematge de plàstic en caixes, ompliment de sacs etc., Així com una cinta amb separador de paletes i separador per corró simple; unamezclador de cargol vertical i pas variable i una cinta transportadora articulada.

- Refrigerador de procés Microgel; termoregulador Thermogel i intercanviador de calor aigua-aire a més circuit tancat

- Finalment, es pot observar una gamma de dosificadors volumètrics per eix, amb capacitats des de 0,07 kg / ha 1040 kg / h.

Caufar

A Montjuïc 2, Stand B 279, presenta nombrosos equips com els mescladors de la sèrie MZ, de fàcil neteja i amb pales desmuntables i interior del dipòsit sense arestes. El dipòsit és en acer inoxidable i permet un barrejat homogeni en 2 o 3 minuts, amb possibilitats de processar tot tipus de materials, com masterbatch, colorant líquid, pols i material recuperat. També exposarà els seus dosificadors de la sèrie Totcolor, amb una precisió de dosificació garantida per convertidor de freqüència amb control vectorial del parell.

 

Comercial Layret

Situada a Montjuïc 2, Palau 1, Stand C318, representa a la fira a lassiguientes empreses del sector dels plàstics: SML Lenzing, Barmag AG, Barmag Spinnzwirn, Greiner, Maacà, Hema, Maka i Van Dam

 

Control i subministraments (veure Porpoise Viscosimeters)

Coscollola Comercial (veure Suhling i Reform)

Engin Plast Due

A través del seu representant Centrotécnica, presentarà al mercat els sitges mescladors Línia MVPA, fabricats per EP2 a Itàlia. Estaran disponibles en capacitats que van des dels 300 litres, fins els 14.000, i poden equipar-se amb nombrosos accessoris per satisfer qualsevol necessitat.

Presentarà també un nou molí, el SLBA  TF, destinat al mercat de l'extrusió de planxa / làmina i termoconformat, través de la seva divisió CT Perifèrics. És un nou molí que suposa un gran avanç en la recuperació de les restes produïts durant la fase d'emmotllament per buit. A diferència d'altres marques que utilitzen molins convencionals adaptats, aquest molí ha estat dissenyat, creat i produït específicament per a aquesta aplicació.

Una altra novetat d'aquesta empresa és el molí SLBM 200, pensat per al mercat de la injecció. És un equip per situar a peu de màquina i recuperar directament en línia les colades i les ocasionals peces defectuoses injectades. Les principals característiques d'aquest molí són la robustesa del conjunt que s'ofereix completament insonoritzat i l'altíssima qualitat dels seus acabats. Tot això unit a un disseny atractiu i pràctic, alhora, que permet una fàcil alimentació i extracció del material, ràpida neteja, així com una gran senzillesa per al manteniment del mateix.

A més de la gamma de molins, també es podran veure els alimentadors monofàsics i trifàsics de material, realitzats en acer inoxidable amb sistema automàtic d'autoneteja, assecadors per aire calent per a diferents capacitats; deshumidificadors, dosificadors gravimètrics i volumètrics, i nous equips per a alimentació centralitzada de materials per buit.

Eurotecno

És present a l'estand C 369 del palau 1 de Montjuïc 2. La seva producció està orientada bàsicament a sistemes de recuperat i reciclat; molins trituradors de 1,5 a 300 CV; extrusores mono o bi-claveguera com a màquina en si, desenvolupament de línies completes per a la fabricació d'acoloriment, màsters i compostos, tubs, perfils, recobriment de cable elèctric, fleix d'embalatge, làmina plana de termoconformar, ràfies i cordes.

També fabrica elements per completar una línia de fabricació afegint els components auxiliars necessaris.

Gala

Presentarà a través d'Centrotécnica un nou sistema de granulació d'esferes i micro-esferes, per masterbatch, que ve a incrementar les prestacions que els sistemes Gala. La particularitat de l'equip consisteix en el nou disseny de les fileres i tecnologia de tall que aconsegueixen més precisió i qualitat del producte acabat. Paral·lelament s'exposarà el nou LPU, que vas cosir en una reproducció a escala per a laboratori, dels seus sistemes granulació.

Green Box

Aquest fabricant italià de termoreguladores d'aigua pressuritzada amb una precisió de la temperatura de treball de  0,5  Cistella present a través de Caufar (Montjuïc 2, Stand B 279). Fabrica també refrigeradors de diferents característiques. Està especialitzada en unitats de control termodinàmiques i refrigeradors de processos.

Manutenció Automatitzada SA

Exposa els següents equips:

- Instal·lacions centralitzades per a grans cabals i distàncies: alimentació de les màquines poden treballar cadascuna d'elles amb qualsevol dels productes, o bé totes amb un al mateix temps.

- Trituradors de productes plàstics: trituració de materials plàstics (colades) insonoritzats.

- Elevadors flexibles per a qualsevol producte plàstic.

- Dosificador de  de productes tipus DCL: emmagatzematge, dosificació automàtica (precisió  1%). Barreja homogènia i elevació a la tremuja de la màquina.

Mecanofil

En el mateix estand que Mateu & Solé, ambdues del mateix grup, presenta el molí 15/21 M3 S15, amb diverses modificacions en les seves característiques tècniques. La seva característica principal és la transmissió mitjançant corretges trapezoïdals, amb la consegüent reducció de revolucions (230 rpm) i de soroll, molt inferior al màxim permès per les normes europees. El molí produeix poc pols i el seu consum energètic és mínim. El motor és de 2,2 kW ii el del sense fi, que és independent, és de 0,37 kW.

Les cucillas són de zcero especial de llarga durada, els laterals són graduables i les del rotor són fixes tipus cassette i recuperables.

També exposarà una altra sèrie de molins de la seva àmplia gamma.

Moditec

Aprofitarà el certamen per presentar a través de Centrotécnica (Montjuïc 2, Stand C 340). Seva nova línia de trituradors Goliath Twin amb 3 eixos, que suposen una destacable innovació en la recuperació i / o disminució de volum de peces injectades defectuoses, de gran volum. Partint de la característica bàsica dels trituradors Goliath (silenciosos, no creen pols, no degraden el material i giren a baixes revolucions i alt parell; consum energètic molt reduït) a la nova sèrie se li ha incorporat un tercer eix sobre elevat i centrat en relació als dos principals, i que força a la peça a triturar cap a les fulles que la van tallant i les dents calibrats que posteriorment trituren els trossos més grans en un granulat uniforme, exempt de pols i que no ha sofert modificacions en la seva estructura.

 

Nova Frigo

Exposarà com a novetat mundial en l'estand del seu representant Centrotécnica els nous refrigeradors d'aigua equipats amb gas ecològic. Avançant-se a les normatives europees en matèria de medi ambient, que preveuen eliminar en pocs anys l'ús del gas freó-22 (habitualment emprat per tots els constructors d'equips de refrigeració), Nova Frigo disposa ja dels equips de la sèrie R-K5000, que amb les mateixes característiques d'alt rendiment i estalvi energètic de la sèrie Jolly-R, utilitza per al seu funcionament gas ecològic.

Paral·lelament presenta dues noves línies de temperadors motlle totalment autònoms.

Piove

A l'estand de Luiso SL (Montjuïc II-C 325), presentarà els seus aparells auxiliars i sistemes destinats a l'automatització de la indústria de transformació de materials plàstics de la marca Piove: alimentadors, dosificadors (volumètrics i gravimètrics), controladors de temperatura, refrigeradors, deshumidificació-assecat i granuladors.

També es laran manipuladors i robots Piove + Star Automation sobre màquina i en exposició.

Plastics Machinery

D'aquesta empresa, també italiana, a l'estand de Caufar (Montjuïc 2, Stand B 279), es poden conèixer les seves tremuges d'alimentació de la sèrie FSB i FTB, els deshumidificadors diversos que conté la seva oferta, els granuladors per abeuradors i els sistemes per a la manipulació de material.

Porpoise Viscometers

En el Stand E 49 del Pavelló 1 de Equiplast del seu representant Control i subministraments presenta uns productes capaços de quantificar la qualitat del material brut a la vegada que surt del reactor. Això significa que els paràmetres òptims del procés poden establir-se i mantenir-se durant la producció.

És possible mitjançant el sistema de mostreig de pols o de pellet, que alimenta el Reòmetre que mesura els paràmetres del producte, mostra els resultats en un display de forma instantània i en gràfics de tendència i genera senyals per a la seva realimentació al sistema de control de la planta i d'un sistema de llaç tancat sense intervenció de l'operari.

També fabrica un Reòmetre automàtic de laboratori mitjançant alimentació per regirar, amb autoneteja entre mesuraments.

SEPRA

Mostrarà a Montjuïc 2, Stand C 348, diferents novetats de la seva extensa gamma de robots per a màquines d'injecció de plàstic. Cal destacar el nou PIP 3010 BZ equipat amb tres eixos numèrics servomotorizados i dissenyat per a màquines de petit tonatge, de 25 a 80 T. També presentarà els nous braços telescòpics d'alçada reduïda en els seus models PIP 3020 BZ i PIP 3030 BZ, que inclou com a avantatge sobre altres robots semblants el fet de poder ser instal·lats en fàbriques o tallers de baixa alçada o amb un pont grua també reduït.

Aquest estand es veurà complementat amb un robot PIP 3051 BZ de grans dimensions, dissenyat per a equipar màquines d'entre 500 i 1.300 T, que constituirà una de les grans atraccions de la fira, donada l'espectacularitat dels seus moviments simultanis a gran rapidesa i acceleració. S'exposarà així mateix un robot PIP 3010 XN i els extractors de colada PIP 55.

SEPRA va tancar el 98 cobrint el 85% del mercat francès i més del 30% de l'europeu. En aquest any, ni més ni menys que 1.400 injectores van ser automatitzades amb els seus robots i manipuladors. Una altra notícia recent ja publicada en aquesta revista és la nova fàbrica, operativa des de juny, que permetrà la construcció de 2.000 robots anuals el 2000.

Suhling

Representada per Coscollola Cial., Aquesta empresa alemanya fabrica robots per a extracció de peces i treballs. Subministra sistemes robòtics lineals, estructurats en forma modular per a peces de mecanitzat des de 10 g fins a 800 kg.

TecnoMatic Robots

Els seus robots cartesians CNC per injectores de 80 a 2.000 tones estan representats per Caufar (Montjuïc 2, Stand B 279). Té una estructura d'aliatge lleuger i acer, coixinets a boles amb corredors prismàtics i altes velocitats en els moviments sobre els eixos cartesians. L'eix vertical, excepte en un model Mini, és telescòpic.

Wittmann

Wittmann (palau 1, Montjuïc 2, Stand C 358) presenta una nova sèrie de robots amb components opcionals de fibra de carboni per a diversos dels seus mòduls. Reduint significativament la massa mòbil dels robots s'assoleixen velocitats i acceleracions majors, millorant així els temps de cicles. Especialment ràpid és l'eix que entra en el motlle per extreure la peça. És una sèrie millorada gràcies als paquets d'accionaments, així com a la reducció de pes d'alguns dels principals components.

A més, un disseny modular permet diverses variacions per adaptar-se a necessitats concretes dels clients. No menys important és el nou control que equipa a la sèrie, amb un interface gràfic les avantatges, per exemple, es poden conèixer en el xou de realitat virtual de l'estand de Wittmann. En una sala fosca, amb unes ulleres especials, el visitant pot conèixer el nou control i els avantatges de la realitat virtual per a la programació.

Una altra notícia important: Al costat de la seva coneguda gamma de reguladors de cabal i temperadors, es mostren equips de Cramer Trocknerbau, empresa adquirida per Wittmann fa més d'un any.

Empreses o entitats relacionades

Alimatic, S.L.
Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A.
Coscollola Cial, S.L.
Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    17/10/2024

  • Newsletter Química

    10/10/2024

Enllaços destacats

Smagua - Feria de ZaragozaTechsolidsAECQ

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis