Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a De la cinta transportadora a la producción de flujo flexible
Mètodes de producció de maquinària per a plàstic de Boy

De la cinta transportadora a la producció de flux flexible

Redacció PU23/12/2008
Actualment, totes les màquines es mouen d'una cadena de muntatge a una inspecció final usant diversos mètodes que inclouen transport inferior i transportador en cadena. La necessitat de millorar de forma contínua dels processos de producció porta sempre a nous mètodes. Això ja era evident quan es va fundar Boy el 1968, representada per Centrotécnica. El mètode de producció per cadena de muntatge que es va establir a Boy es va considerar revolucionari.

23 desembre 2008

A causa dels desenvolupaments tecnològics ia un mercat variable, el procés de producció ha canviat de forma significativa des d'aleshores. "Flux de material òptim, termini de lliurament encara més curt, sota estoc i per tant, màxima eficiència. Aquest és el desig que predomina en la indústria, i és el que ens motiva a nosaltres ", comenta Alfred Schiffer, director manager de Boy. En aquests dies, en la indústria manufacturera domina la producció de flux flexible. Això és molt menys complex i més fàcil de controlar.

"Pel que fa a l'automatització i la producció econòmica, sempre hem estat entre els primers, tant pels nostres processos de producció com pel nostre disseny de producte. Des del principi, aquest ha estat el nostre lema per estar sempre a la part alta del desenvolupament tecnològic ", diu Alfred Schiffer. "Fins aquests dies, hem estat fidels a aquest principi, i continuarem sent-ho per deixar una empremta duradora en el mercat a través de l'optimització permanent. Les nostres últimes millores no són dolentes del tot ".

Els processos de producció sincronitzada asseguren que les peces necessàries per al muntatge estiguin en el lloc correcte en el moment precís...
Els processos de producció sincronitzada asseguren que les peces necessàries per al muntatge estiguin en el lloc correcte en el moment precís.
En aquests dies, en la indústria manufacturera domina la producció de flux flexible. Això és molt menys complex i més fàcil de controlar.

La producció de flux flexible ha alterat els processos de muntatge, el planning de producció i el control del material. A causa que el procés es regeix per la demanda actual que per un catàleg rígid, es garanteix que l'article fabricat compleixi exactament amb les especificacions del client i els seus requisits de lliurament. Els processos de producció sincronitzada asseguren que les peces necessàries per al muntatge estiguin en el lloc correcte en el moment precís, i compleixin amb la qualitat requerida. Clarament, aquest mètode simplifica en gran mesura tots els processos de producció i redueix el temps necessari per complir amb cada pas del procés.

La producció de flux flexible ha alterat els processos de muntatge, el planning de producció i el control del material
La producció de flux flexible ha alterat els processos de muntatge, el planning de producció i el control del material.

Actualment a Boy la producció de flux flexible ha creat un procés de muntatge propici per a la qualitat i el dinamisme. Alguns avantatges addicionals són:

- Output variable.

- Es poden desconnectar màquines individuals de la cinta transportadora.

- El material pot navegar sense obstrucció per la cinta transportadora.

- Es dissenyen unitats de treball ergonòmiques.

- Possible millor preu / índex de desenvolupament.

El redisseny dels processos s'ha saldat. La producció és molt més transparent, els problemes s'han solucionat i s'ha reduït el temps requerit per a les accions correctives, i el muntatge i temps de procés per a les màquines s'han fet més curts.

En aquests dies, en la indústria manufacturera domina la producció de flux flexible
En aquests dies, en la indústria manufacturera domina la producció de flux flexible.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    17/10/2024

  • Newsletter Química

    10/10/2024

Enllaços destacats

Smagua - Feria de ZaragozaTechsolidsAECQ

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis