Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El papel de las boquillas en la reducción de los tiempos de producción
Sistemes Stack Mould a obturació amb broquets contraposades

El paper dels broquets en la reducció dels temps de producció

OC Systems21/10/2008
Les sempre més expectatives dels clients relatives a l'estètica del producte fan que la qualitat dels broquets i la reducció dels temps de producció assumeixin una importància ascendent. Al mateix temps, la reducció dels preus, la retallada del cicle de vida dels productes i l'alça dels requisits qualitatius, causats per la intensa competició de mercat, incrementen últimament les exigències dels clients en les decisions de les implantacions d'injecció a canal calent.
Una de les novetats que Thermoplay (representada a Espanya per OC Systems) ha desenvolupat recentment un tipus de canal calent 'stack mould' amb filtres que incorporen obturador. Thermoplay té una llarga experiència en el projecte, desenvolupament i realització de 'hot half' (meitat calenta) amb filtre i grups d'obturació, que normalment vénen muntades sobre la placa de distribució, sent aquests grups externs i separats respecte als injectors.
Imagen
Els exemples il·lustrats en les imatges fan referència a dos sistemes Stack Mould en els quals ha estat aplicat recentment aquest nou concepte...
Els exemples il·lustrats en les imatges fan referència a dos sistemes Stack Mould en els quals ha estat aplicat recentment aquest nou concepte, amb 4 +4 filtres amb puntera allargada a obturació (tipus DN3B) de diàmetre 30 mm i longitud de 126 mm.
La característica d'aquest innovador producte és que el grup d'obturació està integrat a l'interior del filtre, és a dir forma part d'ella. Aquest nou principi ha estat estudiat i ideat per reduir al màxim l'espai del canal calent a l'interior del motlle, i podrà obtenir així una reducció en l'alçada dels regles fins a un total de 129 mm, paquet complet.

A més permet tenir una sola placa de distribució a l'interior del Stack Mould on els grups d'obturació es len en mode contraposat, mentre que els sistemes tradicionals d'aquest tipus només es realitzen amb dues plaques de distribució paral·leles amb una placa distanciadora enmig d'aquestes .

Els tipus de filtres utilitzades per a aquesta aplicació estan dotades d'un grup d'obturació amb accionament pneumàtic i poden tenir un diàmetre de 16 o 24 mm i longituds de fins a 206 mm.

L'aplicació típica dels broquets amb obturador a 'stack Moulds' és en el sector del packaging, on es requereixen gruixos fins, alts volums de producció i costos reduïts
Imagen
Imagen
A més, es poden realitzar diàmetres i longituds sota comanda.

L'aplicació típica per a aquest tipus de 'stack mould' és en el sector del packaging, on es requereixen gruixos fins, alts volums de producció i costos reduïts. En aquest sector l'aspecte estètic de les peces és molt important i el punt d'injecció que deixen els filtres a obturació és poc visible i molt polit, fent-ho especialment apte per a aquest tipus d'aplicacions.

Thermoplay ofereix també la centraleta seqüencial per al tancament i obertura de les vàlvules d'obturació en els motlles que produeixen peces de grans dimensions o motlles amb peces de volums diferents entre si.

El control seqüencial permet l'obtenir peces injectades per diversos punts sense signes visibles d'unions de material, ia més el utilitzar una premsa d'injecció amb força de tancament reduïda. El resultat és amb tota seguretat el de contenir i reduir els costos de producció de les peces plàstiques.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    04/07/2024

  • Newsletter Química

    27/06/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableAWA Show2beSmagua - Feria de Zaragoza

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis